Gájer Bálintnak a második helyet sikerült csak megszerezni, úgy hogy lelkét is beleadta. Pál Dénes pedig annyira meghatódott, hogy Mestere és ő sem tudott megszólalni a bejelentés után.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose1
Dénesnek kellett nyerni , nekem a szerénysége és a hangja nem mindennapi ,majd tanul még és super lesz!
szöszmösz
@dodo571031: A mi Dénesünk nemcsak a The Voiceben volt, hanem az x faktorban is csöpögött? Én csak az előbbit láttam, hallottam.
orogordog
Ki ez már megint, most látom a nevet először. Új MűMájer született ismét. :)
mariaberta
A versenyek országa lettünk. Lassan már nincs is más néznivaló. De hát szegény TV csatornáknak kell a pénz, hajrá szavazók!
KöBüKi
@overdose1: Tudnék kapcsiból jó néhány előadóművészt,de szegény fiú még a futottak még kategóriába sincs.!
Nem tudom minősiteni azokat,akiknek még el lehet adni ezeket az X,Y,Z faktorokat,voice-t
stb.!!!
Zsuga
A srácnak tényleg nagyon jó hangja van, de az csak a neki illő dalokban érvényesült igazán. Sajnos nem mindig olyant énekelt és általában nem adott bele elég energiát sem. A Vidéki sanzont Misivel énekelve is nagyon gyengére sikeredett, inkább csak Misi énekelt, Dénes alig. Az eredményhirdetés után lejátszott duett a vak kislánnyal viszont szép volt, ami pedig megerősítette sajnálatomat a lány kiesésével kapcsolatban is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.