Gájer Bálintnak a második helyet sikerült csak megszerezni, úgy hogy lelkét is beleadta. Pál Dénes pedig annyira meghatódott, hogy Mestere és ő sem tudott megszólalni a bejelentés után.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sóher
Nagyon jó vagy Dénes!!! szerény , és hangod érdekesen jó hajrá!Neked drukkoltunk végig bár a felhozatal gyenge volt!
vukkocska
Neki drukkoltam és Dávidnak. Úgy gondoltam, bármelyik nyeri kettőjük közül, megérdemli. Dávid különösen tetszett az este. A pörgős száma legalább olyan jó volt, mint a duett. Tehetségesek, fiatalok, helyesek. Bálintnak is szép hangja van, Viktort azonban - bármennyire jó előadó és jó hangja van - nem tartottam esélyesnek. Ő egy teljesen kész ember, kész énekes, továbbfejlődési lehetőséget már nem látok benne.
Törölt felhasználó
Kurva jó, de nem neki volt a legjobb hangja, persze hogy a boci szemek és a dörmögő hang nedvesít..de azt hittem ez nem az x faktor, azt hittem ez a hangról szól...:)
honeykiss
Jó hang nem vitás,de volt jobb is...napok óta tolja le a média Dávidkát a torkunkon mi kell más... a fiatal csajok lecsúszott bugyingóval szavaztak rá mert olyan szép a szeme meg milyen édi :(...de további sikert neki...
piszkos 12
Mező Misi Jó mentora volt . Nézőket meg győzte. Ügyes volt Mező.
dodo571031
Épp ideje volt már kikiáltani a győztest mert már qrvára untam,hogy a csapbol is az x faktor csöpög külömben meg nem Magyarország hangja lett csak egy vetélkedő győztese a kettő között külömbség van.
overdose1
Dénesnek kellett nyerni , nekem a szerénysége és a hangja nem mindennapi ,majd tanul még és super lesz!
szöszmösz
@dodo571031: A mi Dénesünk nemcsak a The Voiceben volt, hanem az x faktorban is csöpögött? Én csak az előbbit láttam, hallottam.
orogordog
Ki ez már megint, most látom a nevet először. Új MűMájer született ismét. :)
mariaberta
A versenyek országa lettünk. Lassan már nincs is más néznivaló. De hát szegény TV csatornáknak kell a pénz, hajrá szavazók!
KöBüKi
@overdose1: Tudnék kapcsiból jó néhány előadóművészt,de szegény fiú még a futottak még kategóriába sincs.!
Nem tudom minősiteni azokat,akiknek még el lehet adni ezeket az X,Y,Z faktorokat,voice-t
stb.!!!
Zsuga
A srácnak tényleg nagyon jó hangja van, de az csak a neki illő dalokban érvényesült igazán. Sajnos nem mindig olyant énekelt és általában nem adott bele elég energiát sem. A Vidéki sanzont Misivel énekelve is nagyon gyengére sikeredett, inkább csak Misi énekelt, Dénes alig. Az eredményhirdetés után lejátszott duett a vak kislánnyal viszont szép volt, ami pedig megerősítette sajnálatomat a lány kiesésével kapcsolatban is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.