Budapest — Az idei adóváltozásokkal is csurran-cseppen a képviselők jó részének. Az egykulcsos adó teljes bevezetésével a Blikk számításai szerint 169 politikusnak immár harmadik éve marad több a fizetéséből.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@entero: Az emberek jó része? És aki nem jár jól az a rossz része? Mi vagyunk többen sajna...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@miazavalami: Próbáltam már. Kaptam is ajánlatot az előbb felsoroltakra, meg biztosítási ügynök, valamint ingatlanközvetítői állásra. E két utóbbit kipróbáltam, de nem az én világom, úgy ahogy a "pénzügyi tanácsadó" sem. Ráadásul ezek olyan munkák, amit üres zsebbel nem lehet, nem érdemes elkezdeni, mert mire lenne bármelyikből egy kis, jutaléknak nevezett, jövedelem, addigra az ember anyagilag biztos padlóra kerül, ha addig nem volt ott.
Sajnos azt kell mondjam, MO-n nincs olyan cég, amelyik távmunkában merne, tudna foglalkoztatni embereket, anélkül, hogy nem kérne pénzt előre a foglalkoztatásért. Létezik ugyan egy cég, amelyik foglalkoztat távmunkásokat, de ők is úgy kezdik, hogy fizess! Nem szimpatikusak ebben a formában.
Egy, nincs pénzem, hogy azért fizessek, hogy dolgozhassak.
Kettő, nem azért szeretnék dolgozni, mert tele vagyok pénzzel, és van annyi fölös pénzem, hogy kiszórjam az ablakon, mert azt mondták, hogy utána majd qurva jó lesz.
De ha gondolod, megkeresem ennek a cégnek az elérhetőségét, és priviben elküldöm.
QQCSI
@Mobil123: Talán, ha hivatalból mindenkinek elküldenék, néhány vállalkozót el lehetne kapni! Egyszer , sok évvel ezelőtt volt ilyen kezdeményezés, furcsa módon soha többet!
bakegya
@QQCSI: na ezt büntetném elzárással és kényszermunkával VISSZAMENŐLEGES HATÁLLYAL!-ezekről a "főleg feketén vállalkozókról"rengeteg polgármesteri hivatalnok egyébként tud és eltűri csendben mondván milyen jó hogy munkát adnak!
bakegya
@Mobil123: igen úgy tudom létezik,csak közjegyző is kell hozzá,no és az eljárási költség oda vissza ami ugyancsak nem kétfillér.
Ez a nagy beugratója a bürokratagyártó járási és kormányhivatalnak is,hogy ott semmi sem ingyen van.Tízezrea rendben eljárási költsége van a szar adókártya kiváltásának is és ha ezt valaki ki is fizeti abban az évben már küldik az adóbevallási csomagot is,amit állíztólag ugyancsak az erre szakosodottaknak lesz privilégiuma kitölteni,és nem a fószer aki nek esetleg még bevallani valója sincs!
Mobil123
@bakegya: Na akkor ez is f@sza! Dögöljenek meg. Régen elég volt két tanú aki igazolta, hogy ott dolgoztál. A közjegyzőknek meg gondolom nem lenne egyébként mit csinálniuk.
Rohadjanak meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.