Tulajdonképpen ez az a ruhadarab, amit sajnálhatunk, hogy kiment a hétköznapi divatból, és szinte már csak csábításra használjuk, ha használjuk egyáltalán. Illetve, ha esküvői, vagy báli ruhánk, esetleg rocksztárként a fellépő ruhánk részeként ilyen felsőrészt választunk, de kevesen merik az utcára felvenni, csak úgy, egy nadrággal, vagy szoknyával. Többször is próbálták a tervezők visszacsempészni a divatba, de valamiért nem terjedet el eléggé, bezzeg a márványfarmer... Pedig de szépen elrejti a közepesen hájas hasat ez a csodás darab! Persze a brutális kövérséget nem, azt nincs az a fűző, míder, hasszorító, ami rendbe hozná, de például a szülés utáni hurkákat, vagy csak az alapbébihájat kiválóan leszorítja. Hogy nem kap benne levegőt a delikvens? Nos, az kit érdekel, kérem, jól néz ki, és a szépségért bizony meg kell szenvedni.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@sokanvagyunk: pedig mi régiek, tudjuk ám, hogy pasiból teccik lenni!:))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Névnapjuk alkalmából szeretettel köszöntöm az Angelikákat!
ila51
@Angelika: Sok boldog Névnapot kívánok :))
sokanvagyunk
Most hogy olvasom, lehet, nem teljes a gardróbom?... :)))
Angelika
@sokanvagyunk: lehet. Én is utánanéztem, de a sima fehérneműboltokban csak a ribizli változatokat, vagy a nyomi body-kat láttam, a kifejezetten fűzőkkel foglalkozó üzletekben pedig elég borsos az ára, konkrétan 18.000-nél kezdődik egy ízléses. Persze még nem vettem át az egész netet, de ezek az első tapasztalatok. :(
Dulcinea
@Angelika: Nagyon sok boldog névnapot Neked!:))
Dulcinea
Fűző!!! Hát azzal csak az bajom, hogy nem lehet benne levegőhöz jutni!:))
adrenalink
@Angelika: Nezz be az "Angyalka webaruhaz"-ba.
darwin
@Angelika: Pedig szakboltokban van ennél olcsóbb is.Két éve vettem 8900 -ért,nagyon jó minőséget. És nem ment ki a divatból.Csak megfelelő alkalomra,megfelelő ruha alá hordják a nők.Mert annyira nem kényelmes.Viszont 50 %-kal nő az önbizalma az embernek benne.
Angelika
@darwin: Nem is azt írtam, hogy kiment a divatból, hanem hogy hétköznapi viseletként nem hordjuk, mint mondjuk 200 évvel ezelőtt. Illetve nyilván akkor is húztak rá valamit, de olyan szűk derekakat, amitől darázsdereka lett a nőknek. Hiába van valakin fűző, ha aztán ráhúz egy zsákot. :) Nem?
sokanvagyunk
Kedves @Angelika: A tévedések elkerülése érdekében szeretném tisztelettel megjegyezni, hogy bár mindketten megnéztük e csodás kollekciót, én mindig is zavarónak tekintettem volna ezeket a ruhanemüket, különös tekintettel arra, hogy a cikkben "A férfi fűzők elsősorban egyenes tartást hivatottak adni, de kellemes mellékhatásként a pocakot is kasírozzák." rész ami mosolyra, írásra késztetett. - Tartásom koromnak megfelelő(?), kis pocakomról meg az asszonypajtás tehet leginkább. :))
darwin
@Angelika: A 35 évvel ezelőtti divatos derékméret legalább 15 cm-t nőtt.Szerencsére. A divatot sajnos ma is a férfiak diktálják a nőknek.Én egy kicsit változtattam a dolgon: az a divat számomra,amiben jól érzem magam. No persze 50 felett már lehet okos az ember...
Angelika
@sokanvagyunk: Te férfi vagy? :DDDDD Bocsi. :) Akkor jót mulathattál rajtam. :)
sokanvagyunk
@Angelika: Csak magamon... ha még ezt sem vették itt észre :)))))
Dulcinea
@sokanvagyunk: pedig mi régiek, tudjuk ám, hogy pasiból teccik lenni!:))
sokanvagyunk
@Dulcinea: Ahogy nyomom, és írod, teccik!
Dulcinea
@sokanvagyunk: :))) Világgá kürtöljük pasi mivoltodat?!:))
ila51
Nekem is van fűzőm , igaz hogy az ingyen van , Debrecenben csinálták a buszbalesetem után , viszont a háti része dominál , így nem is csinos , meg nem is kívánatos , viszont könnyít a járásban. Elég az hozzá nem a darázsderékért van :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.