A rend és a rendetlenség szubjektív dolgok. Férfi és női szemmel szintén vannak különbségek - ki mit tart rendnek, vagy mitől tűnik rendetlennek egy otthon illetve egy kuckó. Tartózkodjunk a sarkításoktól, túlzásoktól, nem kell feltétlenül mindennek mindig rendezettnek lennie, hiszen akkor kellemetlenül, kényelmetlenül érezhetjük magunkat.

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Az én fiam szobájában akkora kupleráj van mindig, de érdekes módon ez nem az ő életvitelére hat ki, hanem az enyémre:-) Nagyon nyugis, jól érzi magát akkor is, ha 3 pólón ücsörög és az íróasztalán kirakodó vásárba illő portékák hevernek. Használt papírzsepi, mosatlan pohár, félig elrágott csoki, mogyi kiszórva stb. Egyébként nagy humorú, okos, értelmes fiú, igényes a külsejére, normálisan tisztálkodik. Lehetséges, hogy az én kudarcom, de nem tudtam rászoktatni az általam megszokott rendre.
kiwi
Évikati: a kerttervező fiú? :)

Nem hiszem, hogy a te kudarcod, van, aki így érzi jól magát. Ez inkább temperamentum, mint nevelés kérdése. Én is otthonosabban érzem magam, ha nincs minden az élére állítva
Evikati
kiwi: Nem, a kertész fiam már házas, külön élnek és ő is elég rendetlen. Ez legyen a menyem gondja:-D. Ott van a két unokám, ahol a kis kamasz (14) szintén rendetlen. Akiről írtam most, ő még kb fél évig velünk él, 25 éves és tavasszal diplomázik. Utána kezdi az önálló életét. Azt gondolom, ha ilyen marad ritkán megyek hozzá vendégségbe:-)) Remélem előbb-utóbb találkozik majd egy rendszerető lánykával, aki majd néha helyreteszi:-)
Zwei
einstein körül volt mindig oltári kupi ... mégis mindig tudta, hogy mi hol van ... alányúlt az óriási (méteres) kupacnak ... és egy mozdulattal előhúzta mindig, amit éppen keresett:-))
Evikati
Zwei: Hát ez nálunk is így van! Ha néha rendet teszek a fiamnál morog, mert nem talál semmit. A kupiban mindig minden ott van kéznél:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.