Két hónapja kerestem munkát, bármit elvállaltam volna lassan, csak legyen valami bevételem. Lakást bérelek, nincs megtakarításom, tehát kellett a munka, nem válogathattam. A két hónap alatt, amíg munkát kerestem döbbenten álltam a munkaadók elképzelései előtt. A belemet ki akarták dolgoztatni nettó hetvenért, miközben diplomám, és tíz éves adminisztratív gyakorlatom van. Röhejes kérdések, nevetséges hr-es fogások, ilyen teszt, olyan próba, a gatyám utazásra ment el, és mindig a fejemet vertem a falba, hogy ide meg minek jöttem. Mielőtt ezt a munkát elválalltam, egy rendezvényszervező céghez jelentkeztem asszisztensnek, ahol úgy néztek rám, mint egy ufóra, hogy mit képzelek, mind a harminc évemmel, engem, vénasszonyt majd egy fiatal csapatba felvesznek?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libabor
Én mennék az új helyre. Ha érdekesebb, izgalmasabb munka, meg még közelebb is van, akkor valószínűleg jobban jársz. A főnököt meg lehet, hogy megkedveled. Szerintem is fiatal vagy még, ne hallgass a húszéves macskajancsikra!
Nakimaga
Én a helyedben ,mennék !
Indok:-a csökkent állomány miatt akarnak ott fogni,bár megadják az igényedet.
-több meló fog a nyakadba szakadni-
-fejlődés nuku,hamar kiöregedsz.
-az otthonodhoz közelebbi ,eleve jobb anyagival nyit,amit srófolni lehet
-nem volt gond a koroddal,munkára vettek fel.
Dulcinea
Maradj a seggeden, mert könnyen előfordulhat, hogy kettő szék közül a földre esel...
Mami48
Ne ugrálj, mi van ha nem tetszik, akkor kezdheted előről az egészet, és az albérletet fenn kell tartanod valahogy, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.