A villámlás befolyásolhatja a fejfájás és a migrén kialakulását - állítják a Cincinnati Egyetem kutatói. Az eredmények segíthetnek a krónikus betegeknek a fejfájás és a migrén hatékonyabb előrejelzésében, hogy gyorsabban megkezdhessék a megelőző... ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ez nem is lehet kérdés! Ha valakit fejbevág a villám, annak tutira megfájdul a feje, főleg, ha a vége a kezemben van! :-)
lópicigáspár
Ez nem is lehet kérdés! Ha valakit fejbevág a villám, annak tutira megfájdul a feje, főleg, ha a vége a kezemben van! :-)
Dulcinea
@lópicigáspár: És simán azt mondhatod, hogy természeti csapás érte az illetőt!:))
silber13
Akkor tegnap sok villámlás lehetett errefelé, mert fájt ám nagyon a gubóm.
Dulcinea
@silber13: A pihenés, és tegnap az általad emlegetett Holdfényszonáta! Sokat segít a fájdalom múlásával! Mikor tehetem, magam is szívesen hallgatom eme szonátát!
silber13
Ritkán találkozni olyan zeneszeretővel, mint te,aki ilyen inyencségekre vevő. Mert a többség leragad a Négy évszaknál,vagy a d-moll toccátánál, meg a hazám hazámnál. Elismerés ezért Neked.
Vezekelek
Egy január elsején a fejed felett felrobbanó atombomba az egész évedet tönkre teszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.