Hajdú Péter műsorában beszélt megtéréséről Száva László, a volt maffiavezér, aki régen annyira paranoiás volt, hogy a nyílt utcán nyomta fegyverét egy idegen járókelő arcába, akiről azt hitte, követi. Száva László egykori maffiafőnök volt Hajdú Péter vendége a Frizbi szerda esti adásában. A jó útra tért nehézfiú a Száva-maffia kialakulásáról szólva elmesélte, hogy a 90-es évek elején az első szervezett bűnözői megmozdulás családja nevéhez fűződik, miután kilenc testvérével megalapították az ország első vagyonvédelmi cégét. Az első megbízás nem is késett sokáig, egy román állampolgártól kaptak megrendelést, akit fegyveresek raboltak ki. Mivel jókora összegről volt szó, megkérte Száváékat, hogy szerezzék vissza a pénzt.„Megkezdődött a csekkolás, a feltérképezés, hogy kivel állunk szemben. Adataink szerint egy erős, kemény, vidéki csapat állt a háttérben”- idézte fel a történteket Száva László. Úgy gondolták, hogy az egész család elindul vidékre, hogy rendezzék az ügyet és ha kell,...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Elvtárs
Megtért...?!
Persze, most már GRÓFÓÉK színesfémeznek!
X-ray
És van, aki megnézi a hajdú műsorát? Van, aki kíváncsi ezekre a csókákra?
Don Quijote
@X-ray: kb. 8 percet volt idegem nézni-hallgatni ezt a f@szt:DD
Bástya Elvtárs
Megtért...?!
Persze, most már GRÓFÓÉK színesfémeznek!
A Tündik bündije
A kalácsképű frizbimajom is tudja, hogy lehet lejjebb és még lejjebb adni... kár, hogy szegény istenbarma közben azt hiszi, valamiféle értéket közvetít.
kerék
Nem azért, de ha köztudott, hogy maffiavezér volt,miért nincs még börtönben?
És komolyan ilyen embereket kell mutogatni a tv-ben?

Nem olyat kéne aki becsületes munkával szerzett vagyonokat? Ja, olyan meg nincs...
loboncos
@kerék: Van olyan, csak az nem megy ennek féregnek a közelébe sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.