Mindent vittek, amit tudtak, vaskályhát, locsolótömlőt, rézkábelt. Szentesen egy hidat próbált "elhordani" egy fémtolvaj.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Silver
@Zsoel: igazad van az alu 300ft és a réz az sokkal drágább.
lbs
Addig nem lesz rend, amíg a jog nem fogja megvalósított terrorista cselekményként kezeli az ilyen eseteket!
Ha kapnának 10~15 év fegyházban szigorúan munkaterápiás jellegű(!) letöltendő szabadságvesztést, sokan meggondolnák magukat.
De ami késik az jön!
Silver
Ezt ép most olvastam valahol hogy van egy ilyen beadvány,igaz ugy állítják be mint a fidesz találta volna ki de aszem jobbikos dolog,részemről mindegy honnan ered az ötlet csak legyen belőle végre valami.
Itt egy kurucos link ,valahol iránban hogy bánnak a tolvajokkal,csak erős gyomrúaknak ,igaz keveset mutatják de azért...

kuruc.info/r/4/107515/
lbs
@Silver: Egy kifogásom van az eljárás ellen: Munkavédelmi szempontból szabálytalan a végrehajtás segédeszköze, a miniatűr excenter prés.
Ugyanis a szíjtárcsán nincs védőburkolat, Magyarországon ezért ebben a formában nem működtethető!
Viszont burkolattal ellátva már a munkavédelmi üzembehelyezési eljárását le lehet folytatni és végleges üzemeltetési engedélye kiadható.

A képekből nem derül ki, hogy milyen energiaforrásról üzemel, de megoldható egy pl. HONDA hordozható kis aggregát alkalmazásával, mert a hajtómotorjának a teljesítménye egy átlag mosógépmotoréval azonos szintűnek saccolható.
A vágófaj készletét célszerű több méretre is kialakítani, mert súlyosabb ítéletnél lehetséges olyan elvárás, hogy ne az ujját vágják le, hanem csuklóban történjen a csonkolás. A rendszer erre egyébként szemmel láthatóan alkalmas.
Mindössze az excenter lökethosszának az állíthatóságát kell - és lehet megoldani.
Egy mikrobusz lehet a hordozó járműve, amiben elfér a kezelőszemélyzet is.

Az eljárás - nem motorizált kivitelben - már Szent László királyunk alatt is rendszeresítve volt és a feljegyzések szerint egy fél év ~ egy év alatt megszűntek a tolvajlások.
Silver
A "fiatalok"(ezekszerint ez a cigányok új neve)ismét aktívak voltak most ép egy tiszabői iskolát szedtek szét:
kuruc.info/r/34/107577/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.