Bár igen szép összeggel, 6000 euróval, azaz 1,7 millió forinttal ment nyugdíjba az olasz parlamentből Staller Ilona, alias Cicciolina (61), mégsem dől hátra. Máris újabb kampánykörútba kezdett, nem is akárhogy! Saját DNS-láncának modelljét használta fel a DNA (Democrazia Natura Amore, vagyis Demokrácia Természet Szerelem) párt logóján.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@musicnummer1: Ez inkább tűnik nekem magyarázkodásnak. Amikor legutóbb vitába keveredtünk, azt írtad, hogy a tehetségeddel lettél gazdag ember, most meg azt mondod, jókor voltál jó helyen, meg ötös találatod volt a lottón, na meg hogy a zenéből nem lehet jól megélni...Akiket felsoroltam egy másik cikknél, szerinted miből élnek fényűzően?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@csa-csa: Ahogy mondod. Viszont az olyan együttesek, mint amilyen a Deep Purple, a Helloween, Iron Maiden, Judas Priest, Metallica, meg még sorolhatnám, a zenéjükből éltek meg, nem is akárhogy. Persze akkoriban még nem volt ez a nagy letöltögetés, ami végül is megölte szinte a vásárlás varázsát is, nem csak az együttesek bevételét. Nem tudom, velem együtt hány igazi lemezgyűjtő él még kis hazánkban. Ma az új csapatok főleg koncertekből tartják fenn magukat, meg mellette dolgoznak is. Kivételt képeznek megélhetési vonalon az ilyen Bódi Guszti féle szennyek, de ez is a közönség hibája, mert igény van rájuk.
lbs
@verőce21: Többet nem is nagyon érdemel...
kukac50
Cserélnék vele nyugdíjat,de életet nem.
musicnummer1
@Kutyafüle: Köbánya blues...vagy blúz ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.