Ez nem a dal ünnepe, hanem a dal temetője. No, tegnap este sem sikerült megtalálni a nemzeti táncdalt, viszont az MTV bebizonyított, hogy képtelen felül emelkedni önmaga kicsinyességén. Az egész olyan volt - a rengeteg szar dalon túl-, mint egy valamikori belügyi spartakiád. Azokon csak a testülethez tartozók indulhattak, itt meg azok, akik a hatalmat épp most gyakorló érdekcsapathoz tartoznak. Ez, máshogy arrafele nem megy. S a végén illik megemlékezni a Keresztes Ildikó asszonyról. Azt az ujasz.hu borítékolta előre, hogy nagy lesz az ováció az ő személye körül, akit már a szakma és a közönség kéz a kézben utált meg. Csak a politikával tudta elérni azt, amit más a tehetségével. Hozott is egy megjegyezhetetlenül unalmas dalt, de ez mit sem számít. A párt minden tekintetben kiáll mellette. Még másfél évig tündökölhet, aztán lecsó.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Én nem tudom mi a lényege , de csak hármat tudtam megnézni , kínlódva , ötlet szerűen ...
SwordFish
Szerintem egész jó volt a műsor. Volt nehány gyenge produkció, de azok nem is jutottak
tovább.

Akik a továbbjutókat fikázzák, azoknak savanyú a szőlő. :-)
SwordFish
"Azokon csak a testülethez tartozók indulhattak, itt meg azok, akik a hatalmat épp most gyakorló érdekcsapathoz tartoznak."

Nem tudom, ki a cikkíró, de jó nagy faszságot írt.
miazero
Színpompás magas szinten, európai színvonalon művelt előadás volt, méltó szép Magyar hazánkhoz!
scandináv
"Ebben a borzasztóan rossz dalokat összeválogató seregszemlének talán csak az ABBA érezte jótékony hatását. Más senki"...van benne valami :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.