Több rablást, lopást követett el három férfi az elmúlt hónapokban a Pest megyei Érden és környékén. Attól sem riadtak vissza, hogy a nyílt utcán megtámadják az embereket, hogy így szerezzenek pénzt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
@Zsoel: Nem is tudom, hiszen itt dolgoznak keményen, építik-szépítik az országot, mindig hozzátesznek valamit a közösséghez, mi, rohadt magyarok meg kiraboljuk, öljük őket...szegények.
Mangu
"az elmúlt hónapokban a Pest megyei Érden és környékén" - elég hamar elkapták őket.
Ha mindenki úgy "Szolgálna és védne", mint az illetékesek, akkor már csak egy gödör lenne az ország helyén.
kerék
@Mangu: Most is az van, csak "pöcegödörnek" hívják...
Zsoel
@kerék: Na ez az. Nem is értem, miért nem követ el kollektív öngyilkosságot a mocskos pofánk.
kerék
@Zsoel: Az öngyilkosságot elkövettük amikor a fideszt választottuk meg...csak az egy lassan ható méreg, még sokéig szenved az alany tőle mielőtt meghal.
Mangu
@kerék: Te lehet, hogy annak hívod, de én nem. Szégyeld magad, hogy hazádról így mersz nyilatkozni. Elég sokan vagyunk, de nem elegen, kik teszik dolgukat becsülettel, hogy ha lassan is, de változzanak azok a dolgok, amit elrontottunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.