Berki Krisztián megalázó stílusban nyilatkozik az exeiről a most megjelenő könyve kapcsán. A hölgyek sajnálják a volt Fradi-vezért. Életük óriási tévedésének tartják a vele folytatott viszonyt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csiga0771
gabrella : A legszomorúbb az, hogy nekem az OLIMPIAI bajnok Berki Krisztián jut azonnal eszembe, erre itt van ez a kis hülyegyerek, és leromból mindent ami ehhez a névhez, örökké tartozni fog... pöcs...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Akkor ez a hölgykoszorú megalapíthatja a Szánalmas--Számítók Klubját :)))
Rézangyal
Az a nő, aki a Berki Krisztián nevű kreténnel összeállt, mind meg is érdemli, amit kap!
jameska
Jajj, a cím olvasatán a szívemhez kaptam, és szörnyülködni kezdtem. Berki Krisztián, az olimpiai bajnokunk? Huh, letöröltem gyöngyöző izzadságom, hogy egy másik Berkiről van szó, akit nem ismerek...
vukkocska
Már nehogy hülyén haljak meg. Valaki írta fent, hogy olimpiai bajnok. Na, ez zavart be. Ez a link alak, akiről fentebb szó van, az a labdarúgó Berki. Az olimpiai bajnok tornász Berki Krisztián nem cserélendő össze a focistával. Elég baj lehet neki a névazonosság.
Tényleg szánalmas alak az, aki így nyilatkozik a nőkről. Leghamarabb Szabó Zsófi ismerte ki, nagyon hamar lelépett tőle.
ila51
@jobb és balközép: :)) a kérdés is ugyanolyan fajsúlyú
KöBüKi
Igen,Ő is fogyott hat mázsát és rajta kivül még sokan.!
Amikor még futott a szekér,akkor nem volt az???
És ezek a picsák mennyire szánalmasak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.