Nem olyan régen írtunk arról az esetről, amikor Németországban egy megerőszakolt nőt nem láttak el a katolikus kórházakban, mert fogamzásgátlót kellett volna adniuk, amit hitük, erkölcsi felfogásuk, és saját szabályaik szerint nem tehettek meg. Akkor ez az eset elég nagy felháborodást keltett, hiszen egy megerőszakolt nő életéről van szó, egy nőről, aki nem tehet arról, hogy bántalmazták, és aki egyébként is egész életében hordozza majd az erőszak terhét, még hordja ki és szülje meg a brutális férfi gyermekét is?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Igen, jár. Mit tehet arról, hogy egy elmebeteg, mocskos állat nekiment? És a gyereknek jó lenne, ha úgy nőne fel, hogy tudja, az apja egy erőszaktevő szemétláda?
Rézangyal
Ezért nem szeretem az egyházakat. Bár magam is református vagyok, semmilyen szinten nem foglalkozom a vallással. A realitások embere vagyok. Gyűlölöm a hazugságot és az igazságtalanságot.
Márpedig, az egyház kebelén belül bőven találkozhatunk ilyesmivel. Ez nagy téma. Nem is folyok bele mélyebben.
Meglátásom szerint az erőszaktételnek áldozatul esett nőket, amennyiben teherbe esnek, SENKI nem kényszerítheti arra ,hogy megtartsa azt a magzatot...
Angelika
@Rézangyal: Ugye? Pontosan erről van szó. És tényleg kérdés, hogy ha az a nő nem nő még, csak egy kislány. Neki sem adnak tablettát? Lelkiismereti okokból? Jó kis lelkiismeret...
KöBüKi
Lesz egy rakás megerőszakolt nő? - mert abortuszt akar??
Angelika
@KöBüKi: Magyarországon az abortuszhoz nem kell megerőszakoltnak lenni. Elég, ha az anyának épp nem megfelelőek az életkörülményei. De nem hinném, hogy bárki vállalkozna a megerőszakolásra csak azért, hogy elvetethesse a megerőszakolásból származó magzatot,. Megjegyzem, ha elolvasod a cikket, vagy a jogszabályt, akkor látod, hogy a bűncselekményt rendőrségi jegyzőkönyvvel kell bizonyítani, szóval azért ez nem bemondás alapján működik. És sem a megerőszakolás, sem az abortusz nem lehet valami nagy élmény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.