Salisbury - Huszonöt évesen valamennyi fogát elvesztette egy ausztrál fiatalember – mivel minden áldott nap csaknem 8 liter kólát gurított le a torkán.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@KöBüKi: Nem sínylette meg az egészséged? Nem éppen kímélő szakma.
KöBüKi
@miazavalami: "Jó szerencsét"! Köszöntelek,kohász vagyok még ma is,de régóta nem az acél iparban.!Mi meg a bányászok voltunk azok,akik soha nem tudhattuk hogy mikor jön a fekete nap amikor esetleg többet nem megyünk haza.!!!
@Zsoel: Időben tönkretették a vas és acél kohászatot.!94 óta könnyüfém öntészettel foglalkozom,ill.a cégem.No és megmunkálásával.
Mindig a "Föltámadott a tenger nevezetes verssora jut az eszembe.!...azért a VÍZ AZ ÚR!
kerék
Undorító egy lötyi...én max borhoz iszok, ahhoz se mindig.
Meg is érdemelte!
KöBüKi
@kerék: A bor egy csodálatos ajándéka a gondviselésnek,és "minden ellen való vétek" bármit is inni hozzá,vagy beletölteni.!!!Dél Olaszországban néhányszor volt szerencsém
"királyi" borokhoz,a Franceskó meg megtanította nekem hogy melyikhez mi illik.!Eszméletlenül jó visszaemlékezni rá!Volt egy sziciliai vörös bor,amelyik "kövér főtt babbal" adta ki az ízét,aromáját.A bab akkora volt mint a hüvelykujjam.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.