A rendszerváltás után az első köztársasági elnökünk olyan ember volt, aki úgy képviselhette hazánkat, ahogyan egy első embernek képviselnie kell: szégyenkezés, visszautasítás, kellemetlen közjátékok, ostoba megszólalások, béna hibák nélkül. Azt hihetnénk, hogy még a politikailag tőle távolabb állók is ellenvetés nélkül elfogadták, de ez persze nem így volt, hisz mindig vannak ellenlábasok, mindig vannak, akiknek más a véleménye. Mindenesetre köztársasági elnöksége alatt végig kimagaslóan vezette a népszerűségi listát, nyilván nem véletlenül.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Árpi bácsi bizony magasra tette a lécet és bizony azóta csak zuhant a színvonal ami a köztársasági elnököket illeti, plagipali volt a mélypont.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
Isten éltesse erőben és egészségben!
entero
@Horizont: Így van, Isten éltesse! Nagyon durva vagy az utóbbi időben, biztosan nem vagy te is egy férfi? :-)))))))) Habár, a statisztikák szerint több nő iszik mint férfi...
kerék
Minden tiszteletem az Övé, ha másért nem hát a Gyűrűk Ura nagyszerű fordítása miatt.
lbs
@Dr. Felipe: Göncz Árpád legfeljebb az In-Kal Security nevű igen jól behatárolható kötődésű örző-védő Kft.-nek lehet a zászlóapja...
Már ha van egyáltalán zászlajuk...
vukkocska
Ez egy demokratikus oldal, ahol mindenki elmondhatja, mit gondol. Ki szebben, ki modortalanul, de elmondja. Nagy része szubjektív, mert az ember nem tagadja meg magát válaszaiban sem. Én itt leírom legszubjektívebb véleményemet: Göncz Árpád volt hazánk legkiválóbb köztársasági elnöke. Megnyilvánulásaiban, intézkedéseiben nem lehetett érezni egykori (párt)hovatartozását, ténylegesen a hazáját, az embereket szolgálta. A hozzá felterjesztett kérelmeket emberségesen és emberien bírálta el, bármilyen is volt a kérelmező politikai hozzáállása. ÁRPI BÁCSI! Nagyon jó egészséget, további, nagyon sok szeretet, mert abból ő igazán nagyon sokat kap, és meg is érdemli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.