Olvasom ezt a rovatot, és jókat derülök egyesek hülyeségén és naivitásán, azon, hogy mástól várják a segítséget, és nem a megoldásra törekszenek, hanem tanácsokat, véleményeket akarnak vadidegen emberektől. Én nem véleményt akarok, nem érdekel, hogy ki mit gondol, az én történetem úgysem olyan, amit meg kellene oldani, én ugyanis bevállalom, hogy nem akarok férjhez menni. Nem! Egyáltalán nem akarom, hogy egy férfi beleszóljon a mindennapjaimba, és egyáltalán nem akarom kiszolgálni, mosni rá, főzni miatta, pakolni utána, budit pucolni utána, fürdőkádat súrolni utána, és még sorolhatnám.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Ok! Értelek...a te dolgod..hogyan éled az életed! De...a leendő gyerekedtől, nincs jogod elvenni az apát! És amennyiben ezt tervezed..mert ezt tervezed!! Akkor önző..és kegyetlen leszel..máris vagy, a leendő gyerekeddel szemben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
Az ilyen felfogásúnak nem kell gyerek sem. Önző rohadt szar!
viharsarkimary
Házasságra,párkapcsolatra nincs garancia.Inkább egyedül vállalni,mint rossz kapcsolatba.Az mennyivel jobb,hogy "hétországra szóló lakodalom",majd jön a gyerek,aztán válás és apuka nem látogatja,nem törődik a gyerekével?!Így az anya "abból főz,ami van".
verőce21
Én pedig minden gyerekemet, volt feleséget, van feleséget magam köré igyekszem telepíteni. Szeretem, ha körülvesznek... :)
viharsarkimary
@verőce21: Szerencsés gyerekek,szerencsés asszonyok.Gyerekem apja 5 év alatt egyszer vett erőt magán,látni akarta(?)-vagy más eröltetésére- és csodálkozott,hogy a gyerek hátat fordított és ott hagyta?!Na,erre írtam azt,hogy inkább egyedül,mint "rossz" apával,vagy rossz kapcsolatban felnevelni.
vukkocska
Mert nem volt még olyan férfi körülötte, aki kiforgatta volna még a sarkából is. Jó értelemben. Nagyon szeretjük mi azt a férfit kiszolgálni, akit szeretünk. :)
SELIG
@viharsarkimary: Van rossz apa és van rossz anya is. Szerintem 50-50% a nemek között az arány. Nem lehet minden apát, aki elvált, kikiáltani rohadt szemét gazembernek és nem lehet minden anyát ócska kurvának nevezni. Minden oldalon vannak rossz emberek.
A ma kiadott Ptk családjogi törvényben szerintem ez már megint elég egyoldalúan anyabarátra van szabva. Ebből adódóan, ha válás van, függetlenül attól, hogy ki a hibás, a férfi meg van kopasztva. A gyerek meg issza a levét egy életen át.
A legnagyobb baj, hogy manapság nagyon könnyen kimondják a válást és nagyon hamar ezt az utat választják azok, akik úgy érzik, hogy menniük kell. Csak az a kérdésem, hogy ezzel miért nem foglalkozik senki, hogy mi lesz a gyerekkel ez után. Le sem szarják a bíróságok. Kiróják a gyerektartást, aztán ha nem láthatja az apa a gyereket, mert az anyuka úgy gondolja, hogy még szivatja egy kicsit az apukát, azt már nagyon nehéz megoldani.
Nagy szar ez az egész válásdi. Aki benne van tudja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.