Budapest — Nem Zsiga Marcell az egyetlen képviselő, aki jobban gyarapodott a vagyonbevallása szerint, mint azt jövedelme magyarázná.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ügyesek a fiuggg!
Tarthatnának bemutató előadást a havi 47 ezerből élőknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mondomamagamét
Erre a rejtélyre úgylátom nem csak én tudtam rájönni... Pedig nem is olyan nehéz a válasz
Halszem
Végre komolyan kellene venni a vagyonnyilatkozatokat és a tisztázatlan (harácsolt?, korruptált?) vagyon különbözet erejéig ténylegesen havi 47 ezer forintból kellene megélniük!
Persze ehhez független APEH-NAV kellene.
keresztapa
Egy ami iztos, Munkából nem, de piszkos munkával igen!
ottó-mottó
@human: Lehet, hogy lenéznek az általad említett gerinctelen,másokat sárba taposó élősködők,de én büszke vagyok arra, hogy becsülettel végig dolgoztam 45 évet .Csa el gondolkoztam azon, gerinctelenül talán többre vittem volna!
hallgatag
A vicc szerint :

Amerikai-orosz-magyar csúcstalálkozó:

Amerikai : Nálunk keres egy képviselö 5 millió dollárt, és elkölt 3 milliót...-és mire költi a maradékot ??? -Mi nem foglalkozunk vele...
Orosz: Nálunk keres egy képviselö 5 millió rubelt, és elkölt 3 milliót...-és mire költi a maradékot ??? - Mi nem foglalkozunk vele !!
Magyar: Nálunk keres egy képviselö 3 millió Forintot - és elkölt 5 milliót - es honnan veszi a maradékot ??? - Mi nem foglalkozunk vele !!!
bakegya
@zen: rengeteg balekot ismerek akik ,ha előbb nem is de végső soron a saját moslékjukba fulladtak bele.@Halszem: a saját recept már kész. Új Magyar Nemzeti Ptk-nak hívják.
"méltányolható közügy"fogalomkörben utaznak-a közhasznú,a közjó,a köz érdek stb.stb.Kádárnak még megfelelt,de a fidesz igazságleosztók hadseregének már kevés a sikeres meggazdagodás harcmezején.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.