Budapest — Nem Zsiga Marcell az egyetlen képviselő, aki jobban gyarapodott a vagyonbevallása szerint, mint azt jövedelme magyarázná.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ügyesek a fiuggg!
Tarthatnának bemutató előadást a havi 47 ezerből élőknek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Proli
Erről kint a büntetőjog úgy ír, hogy :
Visszaélés bennfentes információval.
Tessék csak amerikai filmeket nézni!
A Tündik bündije
Rejtély? Kinek? A maguknak shortolgatott forinttal nem nehéz...
kerék
Rejtély? Itt az egyetlen rejtély számomra az, hogy miért vezetik még mindig ilyen elmeroggyantak az országot?!
loboncos
Én hajdanában nem ilyen matekot tanultam mint a képviselők.Pótolnom kell...
Pálinkafőző Rézüst
Van aki számára ez rejtély??? Na ez a rejtély...
QQCSI
@yazo64: Vicceskedünk, vicceskedünk?! :)
Dr. Felipe
Aszonta a fényességes turul hogy most már vége van az offshore világnak. Hát látjuk mennyire, jobban virágzik mint valaha. Most van az offshore lovagok virágkora.
entero
@Horizont: Valóban felesleges, hiszen nem a valós adatokat tartalmazzák úgysem. Meg aztán ott vannak azok az ingóságok, amik más nevén vannak, nehogy sok mindent kelljen bevallani, mert akkor esetleg megkérdezhetik, ha ennyi a fizetése, akkor ez miből van...:-))
Mari's
40 milla, mi'a? 40 évig nem eszek, nem iszok, nem lakok, nekem is összegyűlik a nyugdíjamból!
soljanka
Nincs itt semmiféle "rejtély"- az adófizetők pénzének átcsoportosításából vette.
Sokaknak megszavazott 47 ezret, higy neki maradjon spórolnivaló.
Erre mondják, hogy ügyes :)
Vagy féreg... Ki-ki válassza ki a megfelelőt...
kkalman
Ügyesek a fiuggg!
Tarthatnának bemutató előadást a havi 47 ezerből élőknek.
zen
Van némi fenntartásom,pontosak e az infók. Varga az egyetlen normális fideszses,Ha ambiciózusabb lenne már rég orbán helyén ülne. Nem hiszem,hogy korrupt lenne.
sport50
azért ragaszkodnak ennyire a hatalomhoz,félnek sok mindenre fény derülhet ha nem ők győznek!!!
mariaberta
Hát biztosan összegyűjtik a 47.000.-Ft-okat,egyéb kiadásaikat pedig az állam fedezi. /Lakástámogatás, kocsi. benzinköltség stb/ No és bizonyára kecskét is tartanak, nem is egyet, többet.
Azok legeltetését pedig megoldják, hiszen földtulajdonosok is lesznek. Még csak azt kéne tudni, hogy azokat kikötik, vagy őriztetik?
verőce21
A rejtély az, hogy ennek mikor lesz vége?

(egy válságból kijönni alig tudó országban a képviselőknek evidencia lenne, csak a megállapított képviselői fizetésük felét felvenni! A tőzsdei cégek Felügyelő Bizottsági fizetéseiből/parlamenti bizottsági pótlékokból és költségtérítésekből még akkor is milliós nettó jövedelmet élveznének. Nem beszélve némelyek polgármesteri pluszfizetéséről, saját cégeik osztalékából, amibe zsíros állami megrendeléseket kapnak) :(
Nakimaga
A rejtély vizsgálatokkal megoldható !:-)
dr. prédikátor
Lófaszt kérem!! Nincs itt semmiféle rejtély!! ELLOPTÁK TÖLÜNK !!! ennyi az egész!!!Fehérgalléros politikai bűnözők!!!
human
A forint árfolyamának hullámoztatása bizony tud pénzt hozni a tőzsdén, pláne ha jóval előre tudom, mit fog bejelenteni a kormány. Annyira a vagyon- és hatalomszerzésre koncentrálnak, hogy közben már nem is jut idő egyenesbe rakni az ország szekerét. Egészségügy, oktatás, szociális ellátás. Ez mind bonyolult dolog, időigényes. Adok/veszek, mennyivel egyszerűbb!
nehogymá
Varga ur tárcanélkűli miniszterként nem létező tárgyalásokért vette fel a fizetését.
ottó-mottó
Ezek a hírek egyre inkább meggyőztek arról, hogy rosszul neveltem a gyermekeimet! Tévedésből a törvények tiszteletére, őszinteségre, becsületre neveltem őket. A beléjük nevelt mentalitással ebben az országban nem tudnak érvényesülni. Szégyen, hogy ebben az országban a becsületének nincs ára!
Everest
Nekem ilyenkor - mármint amikor mi, kisemberek panaszkodunk - mindig a Tiborc panaszai jutnak eszembe. Ma már kioktatásban is részesülhetünk : " Mindenki annyit ér amennyije van!". Csak azt nincs jogunk firtatni, h miből jött össze.
human
@ottó-mottó: Le is néznek, ha nem tudsz felmutatni valami kimutyizott, elsikkasztott pár millát, mert akkor gyenge ember vagy. Egyszerűen nem felelsz meg az értékrendjüknek. Az igazi ember számukra olyan mint Orbán, Lázár, Bayer. Fontos a jó kiállás, meggyőző beszéd és ennyi elég is a bálványozáshoz.
Everest
Fiatalok! Egyetemisták! Ha sikeresek akartok lenni, akkor nézzétek meg, h a FIDESZ alapítói miként jutottak el a hatalom csúcsára, és miként sikerül a hatalmukat b e b e t o n o z n i . Akarjátok a sikert? Tessék, a recept - ismert. O.V. , nem is oly régen azt mondta, h 44 évesen át fogja adni a fiataloknak a stafétabotot. Kérjétek el tőle! Már így is túlkoros, ha ezt vesszük figyelembe. Hátha emlékszik még, h mit mondott.
sonderkommando
Számomra nem...
Abban látom a legnagyobb negatívumot, hogy a választópolgárok közül igen kevesen gyarapodtak, leginkább a létfenntartás a cél.
aborisz
én tudom hogy mitől csökkent az enyém !Ezekét meg derítse ki a NAV!!!
Kutyafüle
Ebben a rejtélyben most a @verőce21: válasza a tuti, meglepődtem:))
ugyanis a fizetéseken felüli plusz juttatások , bizottsági és különböző költségtérítések emelik meg a 700 ezres fizetéseket másfél és két millió fölé havonta.
A Felügyelő bizottsági tagságból. Ugyanis ez ellenőrizhetetlen, hogy ott milyen tevékenységet folytat. Elvileg létezik, gyakorlatilag nem tudni, hogy mit csinált benne?
Senki nem ellenőrzi, beszámolási kötelezettsége nincsen, gyakorlatilag ott sincs, csak a nevét adta hozzá. Egy képviselő hányfajta "felügyeletben" leledzik?
Zsoel
Attól, amitől az embereké kisebbedett.
almosd
Attól nőt a vagyonuk hogy nincs szégyenérzetük ,ha mégis akkor meggyónnyák ,és tiszta lelkiismerettel fojtatják tovább .
mondomamagamét
Erre a rejtélyre úgylátom nem csak én tudtam rájönni... Pedig nem is olyan nehéz a válasz
Halszem
Végre komolyan kellene venni a vagyonnyilatkozatokat és a tisztázatlan (harácsolt?, korruptált?) vagyon különbözet erejéig ténylegesen havi 47 ezer forintból kellene megélniük!
Persze ehhez független APEH-NAV kellene.
keresztapa
Egy ami iztos, Munkából nem, de piszkos munkával igen!
ottó-mottó
@human: Lehet, hogy lenéznek az általad említett gerinctelen,másokat sárba taposó élősködők,de én büszke vagyok arra, hogy becsülettel végig dolgoztam 45 évet .Csa el gondolkoztam azon, gerinctelenül talán többre vittem volna!
hallgatag
A vicc szerint :

Amerikai-orosz-magyar csúcstalálkozó:

Amerikai : Nálunk keres egy képviselö 5 millió dollárt, és elkölt 3 milliót...-és mire költi a maradékot ??? -Mi nem foglalkozunk vele...
Orosz: Nálunk keres egy képviselö 5 millió rubelt, és elkölt 3 milliót...-és mire költi a maradékot ??? - Mi nem foglalkozunk vele !!
Magyar: Nálunk keres egy képviselö 3 millió Forintot - és elkölt 5 milliót - es honnan veszi a maradékot ??? - Mi nem foglalkozunk vele !!!
bakegya
@zen: rengeteg balekot ismerek akik ,ha előbb nem is de végső soron a saját moslékjukba fulladtak bele.@Halszem: a saját recept már kész. Új Magyar Nemzeti Ptk-nak hívják.
"méltányolható közügy"fogalomkörben utaznak-a közhasznú,a közjó,a köz érdek stb.stb.Kádárnak még megfelelt,de a fidesz igazságleosztók hadseregének már kevés a sikeres meggazdagodás harcmezején.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.