Boldog házasságban éltem, pont addig, amíg meg nem született a kisfiam. Addig minden rendben volt, szex is, aztán megszületett Ákos, és a férjem elfordult tőlem. Nem tudom, hogy megcsal-e vagy csak undorodik tőlem... Szülés előtt ötven kiló voltam, jól néztem ki. Aztán a terhesség alatt felszedtem húsz kilót, de még nem is éreztem vészesnek, mert úgy gondoltam, hogy hamar leadom. Miután megszületett a fiam, nem nagyon foglalkoztam a súlyommal, szoptattam, szoptattam, aludtam, szoptattam, összefolytak a napok, és úgy éreztem helyesnek, hogy nem foglalkozom magammal, csak a gyerekkel, akinek nem egy koplaló, fitt, hanem egy nyugodt, kiegyensúlyozott anyára van szüksége.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Az ilyen póktól minél előbb meg kell szabadulni! Normális férj alig várja az intim együttlétet a feleségével... Pár kiló plusz nem akadály semmiben, ezt csak a hűtlen férjek szajkózzák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Sokan esnek abba a hibába, hogy a gyerekre való hivatkozással elhanyagolják magukat, aztán csodálkoznak, ha a férj nem lelkesedik az új formáért és felállásért. :) Először is, eleve a gyerek van az első helyen, másodszor az anya elhanyagolt és egyáltalán nem vonzó. Saját példámból tudok kiindulni. Rajtam is maradt 10 kg a szülés után. Azért valahogy csak szakítottam arra időt, hogy letornázzam, amíg a fiam aludt. Megjegyzem, nem voltam celeb anyuka. De volt otthon egy egész alakos tükör :)))
Ja és mindig magamnál hordom az önkritikámat is.
Proli
A hozzászólások egy része pont olyan ostoba mint az anyuka!
Én felkészítettem a fiam arra, hogy ha lesz aprótalpú akkor nem ő lesz az első a családban!
Ezt elfelejtik a szülők csimotáikkal közölni.
Amellett egy nő otthon ne úgy nézzen ki mint egy tehén hanem mint egy anyuka!
X-ray
@Proli: A te feleséged is friss frizurával, estélyi ruhában vár minden nap??? Vagy van egy kis pörköltszaga, amit a főzés közben "szerzett"?
zsuzsapiros
Nem a férj van középpontban, hanem a gyerek, ezt veri le. Az ilyen emberrel nem lehet beszélni. Persze le kell fogyni, de nem azért, hogy szexeljen a nyomorult.
Zsoel
@Levendula: Ne haragudj: a cikkben sehol sincs arról szó, hogy a férj tényleg azt mondta volna, hogy undorodik a felesége testétől. A kifejezett undorodást valószínűleg csak a kedves asszonyka beszélte be magának, azonkívül a másik felet sem hallgatták meg, pedig érdekes lehetne, hogy mit mond ugyanerről a férj.
Nekem egyszerűen az "jött le" az írásból, hogy nem tetszik neki már ANNYIRA a feleség, mint régen, de ezt meg meg lehet érteni. Elhiszem, hogy a fiatal anyukának most a gyerek az első, de azt is meg lehet érteni, hogy a férj is kénytelen alkalmazkodni az új helyzethez, ami nem biztos, hogy olyan simán megy. Én mindenesetre nem vetek rá követ érte.
Proli
@Proli: Nincs feleségem!
Volt, szerettem és amikor menni akart elengedtem, mert szeretem!
Nem azt várom el mostani páromtól, hogy nagyestélyiben várjon, de azt igen, hogy naponta mosakodjon, tiszta legyen a ruhája, a körme és pár apróság. Például a fésű rendeltetésszerű használata.
Tehát annyit várok el tőke amennyit én is megadok neki azzal, hogy érte és miatta én este borotválkozom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.