A síelés hozott össze minket. A táj szépsége, a hó, a mozgás, és az egymás iránti, nem palástolható szenvedély.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
A kiskegyed.hu nem közli a teljes levelet, de attól még elmondhatom: elmész te a p.csába. Agyba-főbe dicséred a férjed, akit persze megcsalsz, és olyan hülyeségekkel magyarázkodsz, hogy nem tudom, hogyan kerültünk a szaunába. Legalább legyen benned annyi gerinc, hogy elismered, jó dolgodban már nem tudtál magaddal mit kezdeni, és hol riszálni a s.gged, ezért volt ez az egész. Így sem jobb de azért gerincesebb egy fokkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Édesem! Tökmindegy hol csaltad meg. :) Megcsaltad és ez jelzés értékű. Valami nem oké köztetek. Ezen kéne gondolkodni, nem azon, hogy szerelmes vagy-e vagy sem. :P
Pilóta
@honeykiss: 11:42
Miért, szerinted hány actus után lehet valaki szerelmes?!:-)
Megjegyzem, az actus, latin szó, eredeti jelentése: marhahajtás:-)))
Zsoel
@Pilóta: Nézd: csak magamból tudok kiindulni. Nekem pedig a szex a legutolsó, ami egy szaunában az eszembe jut, jóllehet, voltam már többször is úgy, hogy fiatal, jó nők vettek körül odabent, egy szál bikiniben. De mégsem mozgatták meg a fantáziám, mert a benti állapotoktól egyszerűen leblokkolt az agyam. Északon simán meztelenül nyomják, teljes ismeretlen, ellenkező nemű emberek ülnek be tök pucéran a szaunába, aztán mégsem indulnak be egymásra. Valószínűleg nem véletlenül.
Pilóta
@Zsoel: 14:16
Ez vagy Te! A cikkbeli történet pedig másé, s amiről az szól, az nyilván igaz lehet:-)
Pilóta
@Zsoel: 14:16
... és persze a cikk címe, egy immár szokványoisnak nevezhető: baromság!
honeykiss
@Pilóta: hát ha csúnyán akarom kifejezni magam...az első gyors numera után minden lehet, csak szerelem nem szerintem, de főleg egy marhahajtás után nem, ahogy írod:))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.