3,9 milliárd forint prémiumot és 130 millió forint jutalmat zsebelhetnek be 30 állami cég vezetői - olvashat a csütörtöki Blikkben.

Összesen 27 vezérigazgató kapott extrapénzt 380 millió forint értékben 2012-ben, illetve kap a tavalyi munkájuk alapján - derül ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Blikknek elküldött listájából, amit először az RTL Klub Híradója kért ki.

Néhány nagy cég különösen eredményesen dolgozhatott, mert ott az első számú vezetőnek idén megállapított, illetve kifizetett prémiuma eléri a 30 millió forintot is. Így Horváth Gergely Domonkos, a Magyar Nemzeti Vagyonügynökség decemberben távozó vezetőjének 33,2 millió forint jár, Baji Csabának, a Magyar Villamos Művek és Baranyay Lászlónak, a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. első emberének pedig 30,7 millió forint. Bár a Magyar Posta vezetője nem kapott prémiumot, a postánál fizették a legtöbb pluszpénzt a vezető munkatársaknak, 888 millió forintot.

Itt a teljes lista >>>

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
@Mobil123: Sértő, de ő is a tipikus fideszes kategóriába esik: Ha már kifogyott az észérvekből (ez nála a 2. szó leírása után bekövetkezik) akkor gyorsan mocskolódik egy kicsit, meg köpköd.
Ezét nem szabad jobban megvetni,mint amennyit megérdemel.(Mert jobban amúgy sem lehetne :) )

Visszatérve az elsőhöz, gondolom nem csak egyoldalú volt a moderátorok "útbaigazítása"...
Mobil123
@kerék: Valóban nem . Csak volt aki egyoldalúan gondolta. :-))))
buboska
@kerék: nekem a barátom!!a felebarátom!!Egyem azt a hebehurgya pampogóját!!
ballago987
Az erös ember-igaz a bors is kicsi de erös-nemrégiban kijelentette nincs pénz szorás ilyen nehéz körülmények között,meg kell fogni mindent,valoban megfogni a plebs torkát jol megszoritani,a zsozso mehet a megérdemelteknek,hisz ök adakoznak nekem.
secu52
Azért leírom,hogy a Manó,és a hasonló megvezetettek,gondoljanak bele,ha 8+40 év alatt történt lopás,rablás,akkor az az utána következőnek mentség e a saját maga elkövetett aljas kifosztáshoz?!Amúgy nem a holdról jöttek ezek az örökké hataloméhes fiúk és női egyedek!A székházügy,mint első próba a tolvajlások sorában,aztán jött a többi Kaya Ibrahim,és hasonló talpig becsületes ügyek,csak talpig,mert afelett túltettek baloldali elődeiken,kitanulva okosabban fosztogatva az országot!A trükkök tárháza kifogyhatatlan!
lalibiboros
A melósnak is benne van a munkaszerződésében a béremelés,stb de ezt semmissé lehet tenni mert csak adható. Az ország nem is áll rosszul ha a vezetők jól megérdemelt juttatást kapnak.Itt Magyarországon ha valami nem jól megy a melós a hülye a vezetők kitűnő munkája mellett

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.