Két éve elkövettem egy nagy hibát. Már egy ideje együtt éltünk a párommal, amikor megpendítettem, hogy összeházasodhatnánk. Erre ő döbbenten nézett rám, hogy minek, nem jó nekünk így, ahogy van? Én azt mondtam, hogy nem, szeretnék szerető státuszból feleség státuszba lépni, szeretnék esküvőt, szeretném, ha ország-világ előtt kijelentené, hogy szeret, engem akar. Lerázott, hogy hagyjam ezzel, nem érdekli a papír, a házasság, nem fog egy csomó pénzt elkölteni arra, hogy másokat jól tartson, és még ő érezze magát a legszarabbul aznap.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Idefigyelj Te ostoba némber! Mégis, hogyan képzelted, hogy te csak azért is gyereket szülsz, egy olyan férfinak aki igazából nem akart gyereket tőled! Ettől ostobább már nem is lehettél! Ha azt hiszed, hogy gyermekkel meg tarthatod a férfit, akit szeretsz, miközben, ő nem álmodik gyerekről akkor nagyot tévedsz!
Egy gyermek csak akkor összekötő erő, ha azt mindkét fél szívből akarja! Ha csak az egyik akarja, akkor bizony egy gyermek szét választja a két félt!
De ha most meg ne adj isten majd a gyereket okolod a saját hibádért, hát úgy bizisten kitekerem a becse nyakad!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Angelika
@Zsoel: Lehet gyönyörű, bár nem puccos esküvőt csinálni olcsón, konkrétan 100.000 forintból, ruhával, vacsival, csokorral, tortával, ami igen kis pénz a manapság szervezett esküvők költségvetéséhez. Mondjuk egy ilyen esküvőn nem lehet 500 embert vendégül látni, csak a szűk családot, de legalább tudja az ember, hogy csak azok vannak ott, akik feltétel nélkül szeretik. :)
Zsoel
@Angelika: 100 ezer forintból mit lehet kihozni, és hány személyre?
Angelika
@Zsoel: Ruha, nem esküvői, hanem krémszínű estélyi, hosszú szoknyás, fűzős, stólás, igazán szép, budapesti szalonból: 25.000,-Ft, megvéve. (Mondjuk 4 éve) Öltöny szintén ennyi 4 részes, sötétszürke, + ing, + nyakkendő, C&A. Tekintve, hogy a férj évente ha egyszer vesz fel öltönyt, nem volt értelme a drágábbnak. Vacsi 10 főre: 37.000,- a Nagyvillám étteremben, a Dunakanyar leggyönyörűbb részén, teljes panorámával. Torta: 5000,- Fehér marcipán, fehér rózsával, gyönyörű, egyszerű, és ízléses. Csokor - nem menyasszonyi, csak úgy néz ki, mert ha azt mondod, hogy menyasszonyit kérsz, 10.000-rel indítanak, úgyhogy meg kell mondani, hogy mi legyen a csokorban, ez esetben tűzliliomból, fehér szalaggal áttekerve, gyöngyös díszítéssel: 3.000,- Anyakönyvvezetőnek asszem 5000,- Ez mennyi is? Na, jó számoljunk egy kis benzint is. Ügyes menyasszony saját sminkben, saját frizurával megoldja, (meg lehet, hidd el), és bár nem 500 ember előtt parádézik, de a fotókon attól még gyönyörű, a vacsora kellemes, finom, nincs kínoskodás, csak jókedv. :)
Rézangyal
@Angelika: Szívemből szóltál! Leszel a kebel barátosném? LOL
Angelika
@Rézangyal: Hát persze! Egy húron pendülünk. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.