A pápa lemondása után a leendő római katolikus egyházfő személyéről a március 15-én kezdődő pápaválasztó konklávén döntenek majd a Vatikánban. A döntés rengeteg ember sorsát befolyásolja. Vagy csak úgy érezzük?

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Szent dolog a hit! Az emberiség mindig valami "fogódzót" keresett. :)

(Gondolom a bankárok is nagy temploma járók!) :)
Szvetlana
Az egyház és a politika mindíg is összekapcsolódott. A történelemben az egyház döntött országok sorsáról. Már István királyunk is a pápától kapta a koronát.
Szerintem jelenleg Európa szakadt el legjobban a keresztény vallástól, már nics olyan jelentősége, mint évszázadokkal ezelőtt. Nem tudja megtartani a híveket. Más a helyzet pl.Dél Amerikában. Lehet, hogy a következő pápa latin amerikai lesz.
Arról meg fogalmunk sincs, hogy valójában a Vatikán mekkora vagyon bírtokosa. És hogy kié az a rengeteg pénz. Lehet, hogy több, mint Svájcban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.