A Zara őszi-téli cipőkollekciója nem hozott különösebben lázba, most viszont helyére billenni látszik a világ rendje, mert azon gondolkozom, az új szezonra tervezett lábbelik közül melyiket szerezzem be. Van pár kiszemeltem, pedig ez még csak az első turnus, s ki tudja, mi következik még… Készítettem egy kis összeállítás néhány, a webshopból válogatott darabból (direkt nemcsak a kedvenceim közül szemezgettem), s melléjük állítottam egy-egy magasabb kategóriás testvérüket, hogy plusz egy okunk legyen várni a jó időt. :)

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Pilóta: Hehhee:)) Olyan kis olyan vagy!:))
Pilóta
Istenem, ezeknek magasabb a sarkuk, mint a pécsi panelház:-)))
Angelika
@Pilóta: Bezony. Milyen szépen is tud állni egy ilyen cipő... :) Minden színben lenne, hozzá színben illő táskával, esetleg még valami színben passzoló kiegészítő... És a kezem a bilibe ér. :D
Rézangyal
Nem is tudom. Nekem a Zara cipők sarka olyan idétlenül áll...:P És túl magas. Félóra és készen van benne az ember lába. Max. valamilyen estére jók, ahol nem kell járni, csak állni, esetleg a lábunkat hintáztatni, hogy nicsak, nekünk ilyenre is fussssaaaa :P:P:P
Amy88
@Rézangyal: A sarkuk számomra is fura. De ha azt redesignolnák és megdobnának egy ilyennel, nem haragudnék meg, az tuti. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.