Budapest — Büntetés vár Zámbó Krisztiánra (33)! Az énekes két évvel ezelőtt telefonálás közben balesetet okozott az M5-ösön,amely miatt a bíróság közmunkára kötelezte.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboandris0
Nevetséges :D @Dr plágium: am ja, bánya munka, lemenne énekelni és feljönne magátol a szén xD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
Rossz megközelítés! Mennyi is a büntetés pontosan? Ha napi 3 órát kell "ülnie" érte, de alkalmanként 5 ezret letud, azért ez nem olyan fájdalmas. Mintha ezt ténylegesen börtönben kellene eltöltenie.
Miközben a tényleges, nem elítélt - csak munkanélküli - közmunkás már 270.-Ft-t is megkapja óránként. Na abból kellene megélnie már nem volna olyan nagy fiú!
Endy
Nem bezárni kellene a bányákat , hanem az ilyenek és hasonszőrüek miatt megnyitni.
deviance
el se engedjék... ilyen mocsok legalább maradandót hozzon a világba
Tüköry Lajos
Most már tudom,hogy miért nem tudtam aludni az éjjel,szegény Z K járt az eszembe mi is lesz vele ezen az embert próbáló közmunkán ,meg nem szakad a munkában de ha van esze megtanul olvasni .
1951
Az Isten által adott természetet még közmunkára ítéléssel sem lehet megváltoztatni! Primitív személyiséget talán folyamatos tanulással, elme pallérozásával lehet talán némileg "csiszolni"! De erről talán Krisztián nem tehet, hiszen a génjeiben édesapja mentalitása él tovább!!
Zsuga
Talán nem kéne ennyire támadni ezt a gyereket. Nem hiszem, hogy rosszabb lenne az átlagnál. Vezetés közbeni telefonálókat pedig még ma is nagyon gyakran látni, hát még két évvel ezelőtt! Sokkal jobban haragszom azokra, akik ittasan vagy bedrogozva ülnek volán mögé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.