Meghalt Bódi László Cipő, a Republic együttes énekese, és alapító tagja - olvasható az együttes Facebook oldalán. A Blikknek Abella Miklós, az együttes menedzsere megerősítette a hírt.

Elhunyt Bódi László Cipő - mondta a Blikknek Abella Miklós, a Republic együttes menedzsere. A Cipő becenéven ismertté vált zenész évek óta szívbeteg volt, és február 15-én, pénteken hajnalban újra kellett éleszteni. Az együttes Facebook oldalán egy képpel tudatták a rajongókkal a halálhírt.

Az énekes azóta kómában volt, és a koordinált ébresztési kísérletek sorra meghiúsultak. Állapota javulására orvosai láttak némi esélyt, a legutóbbi hírek a hétvégn arról szóltak, hogy kinyitotta a szemét, ám a szervezete feladta a harcot.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nagyon sajnálom. Az a barom Pataki Attila meg nyomja a baromságait. Jobb lett volna, ha hallgat. Még hogy ki pörög? Cipő énekelt, teljes szívből, Pataki meg szivatta és ocsmánykodva mutogatott azoknak, akik bunkósága miatt beszóltak neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dg
Nem lehet felfogni, hogy nincs többé. Dalai, hangja végigkísérték egész fiatalkoromat, tartást, értelmet adott a létezésnek. Ott volt örömben, bánatban, szerelemben, szeretetben, utazásban, baráti beszélgetésekben, mindenhol.
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült eljutnom egyetlen korncertjére sem itt a Felvidéken. Azt hittem, van még idő...
Nyugodj békében, nagyon fogsz hiányozni! :(
kengyefuto
"Csillagok,csillagok!Mondjátok el nekem!" Cipő,most már ott fent,ott a csillagok között énekelsz! Örökké! Dalod fényezi őket!
entero
Rengeteg örök érvényű dalt énekeltél pályafutásod során, hangod velünk lesz mindörökké.
Nyugodj békében Cipő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.