Sokkal megfontoltabban bánnak a pénzzel a nők – cáfol rá az előítéletekre egy bank felmérése. Ráadásul arra is ügyelnek, hogy mindig legyen biztonsági tartalék. Kivételek persze vannak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Zsoel: Helyes. Valamikor mi is így tanultuk a számokat. Ment az eredeti, mi meg rávonyítottunk. És lehetett tanulni, főleg Beatlest, meg az akkor divatos Shadows számokat. Emersonéknál már nem jött be, előkerült a kotta...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@silber13: Én KIENGEDTEM. :D Csak Dulci-mulci hitte azt, hogy dudorászom. :))
Én az ELP-ért nem vagyok oda. Hallgattam őket sokat (a Tarkust teljesen végig is hallgattam, miután elolvastam A kenguru című könyvet :)) ),de nem jött be. Nyilván persze a 70-es évek fiataljai még egészen másként viszonyultak hozzá.
Dulcinea
@Zsoel: Tudod, én olxan kis érzékeny vagyok...na!!! A fene sem gondolta, hogy több decibeles hangterjedelemmel írogatsz nekem!:)) És magamból indultam ki, mert én kis aranyos dudorászni szoktam:)))
silber13
@Zsoel: Igazából az " Pictures of an exhibition " - nal robbantak be. Az nagyot durrant.Meg az allegro barbaro-val, amiből némely Bartók örökösök pénzt akartak csinálni. Nem sikerült, sőt...
Zsoel
@Dulcinea: Tudok halkan is dudorászni, szoktam én is, de most kivételesen hangosan énekeltem. :))
Zsoel
@silber13: Na, majd akkor abba is belehallgatok. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.