Sokkal megfontoltabban bánnak a pénzzel a nők – cáfol rá az előítéletekre egy bank felmérése. Ráadásul arra is ügyelnek, hogy mindig legyen biztonsági tartalék. Kivételek persze vannak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Zsoel: Helyes. Valamikor mi is így tanultuk a számokat. Ment az eredeti, mi meg rávonyítottunk. És lehetett tanulni, főleg Beatlest, meg az akkor divatos Shadows számokat. Emersonéknál már nem jött be, előkerült a kotta...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsoel
Úgy a jó, a nők csak verjék is a fogukhoz. ;)
Dulcinea
@Zsoel: Na nem azé' spórolunk, hogy ti pasik meg elköltsétek..:)))
Zsoel
@Dulcinea: Azt hittem, kicsit mélyebb értelmet fogsz tulajdonítani a hozzászólásnak, de hát tévedtem. :P :)))))))))))

Amúgy én többet spórolok szerintem, mint a legtöbb nő. :)) Nem iszom, nem dohányzom, nem kávézom, nem kábítószerezem, nem nőzöm, szerencsejátékra sem költök. :)) Igaz, nincs is miből, de azt a keveset is inkább félreteszem. :P
Dulcinea
@Zsoel: :))))))))) Te szent aszkéta, a végén még megérem, hogy fénnyel táplálkozol..:)))
Zsoel
@Dulcinea: Ott azért még nem tartok, de majdnem. :D A tél folyamán fölszedtem egy kis fölösleges zsírt a derekam köré, amit le kell onnét szednem, és vissza kell szálkásítanom a hasikámat. Ezért most csak délben eszem pár falatot, vacsorára meg csak két narancsot és némi vizet. :)) Közben meg keményen edzek mindennap, úgyhogy most éppen valóban heveny módon aszkétulok. :))
Dulcinea
@Zsoel: Húúú, akkor most kemény vagy, mint akire rászakadt a Rambó poszter:))
Zsoel
@Dulcinea: Azt azért nem, csak azt akartam jelezni, hogy most aztán igazán nagyon visszafogtam magam a világi hívságok élvezete terén. :)))
Dulcinea
@Zsoel: Ehem...értelek én...:))) Dehogy ennek érdekében, még a nőkről is lemondj, nem találom a szavakat, drasztikus változás mindenképp..
Zsoel
@Dulcinea: Hajjaj, pedig már hetek óta elfeledkeztem arról, milyen is a női nem testközelből. :))
Dulcinea
@Zsoel: Mondom én, most már csak valami elhagyatott helyre kell elvonulnod aztán még remete is lehetnél ebben a fene nagy szálkásító kúrában:))
Zsoel
@Dulcinea: Így is elég elhagyatott vagyok, most sincs itthon senki más a házban, csak én. :P
Dulcinea
@Zsoel: Te szegény...! inkább örülj a szabadságnak, és a csendes magánynak:))
Zsoel
@Dulcinea: Nem csendes. :)) Alice Coopert hallgatok. Találtam tegnap egy karaokeváltozatot a Poisonból, és most, mivel üres a ház, ezerrel bömböltetem, és én énekelek rá. :))))
Dulcinea
@Zsoel: Jaaaaaj:)))) Akkor most dudorászva írsz nekem?:)) Ha nagyon ráérek akkor Andrea Bocellit hallgatok..mint azt a zenés cikknél is kinyilvánítottam:))
silber13
@Zsoel: Helyes. Valamikor mi is így tanultuk a számokat. Ment az eredeti, mi meg rávonyítottunk. És lehetett tanulni, főleg Beatlest, meg az akkor divatos Shadows számokat. Emersonéknál már nem jött be, előkerült a kotta...
Zsoel
@Dulcinea: Nem dudorásztam, rendesen énekeltem. :)) De már befejeztem az énekórát, mert hazajött az öcsém. :(
silber13
@Zsoel: Várj csak kicsit. Először is jól teszed,hogy kiengeded a hangodat, úgy énekelsz rá a zenére, mert egész másképp szól, ha dünnyogsz és másképp teli torokból kiengedve.
Volt zenekarom, nem is egy. Volt a fósulin Kazincbarcikán, aztán volt Debrecenben 3 is Barcika kivételével billentyűs voltam, innen az Emerson szeretet, ahol ráadásul a kottát olvasni kellett, lapról és azonnal. ( Blattolás).
Zsoel
@silber13: Én KIENGEDTEM. :D Csak Dulci-mulci hitte azt, hogy dudorászom. :))
Én az ELP-ért nem vagyok oda. Hallgattam őket sokat (a Tarkust teljesen végig is hallgattam, miután elolvastam A kenguru című könyvet :)) ),de nem jött be. Nyilván persze a 70-es évek fiataljai még egészen másként viszonyultak hozzá.
Dulcinea
@Zsoel: Tudod, én olxan kis érzékeny vagyok...na!!! A fene sem gondolta, hogy több decibeles hangterjedelemmel írogatsz nekem!:)) És magamból indultam ki, mert én kis aranyos dudorászni szoktam:)))
silber13
@Zsoel: Igazából az " Pictures of an exhibition " - nal robbantak be. Az nagyot durrant.Meg az allegro barbaro-val, amiből némely Bartók örökösök pénzt akartak csinálni. Nem sikerült, sőt...
Zsoel
@Dulcinea: Tudok halkan is dudorászni, szoktam én is, de most kivételesen hangosan énekeltem. :))
Zsoel
@silber13: Na, majd akkor abba is belehallgatok. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.