A parlamenti padsorok helyett a hűs habokat választotta hétfőn Mesterházy Attila, az MSZP elnöke. – Az alaptörvény-módosítás miatt bojkottáltuk aznap az Országgyűlést, így tiltakozva a parlamenti diktatúra kiépülése ellen. Hiába kezdeményeztük a házbizottság összehívását, a kormánypártok nem tettek ennek eleget – magyarázta a Blikknek Mesterházy Attila, hogy miért nem volt az Országházban.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
@Csizmás Kond: Úgy emlékszem a dagadt pávatáncos 8 évig szinte be se járt a MUNKAHELYÉRE. ( PARLAMENT) A 8 év alatt 3szor, azaz HÁROMSZOR szólalt fel. Ennyire érdekelte akkoriban a HAZA sorsa. De a fizetését természetesen felvette.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dubitus
@kengyefuto: Kérlek, magyarázzad el nekem!
Szerinted nem igaz, hogy "A hallgatás beleegyezés", hanem úgy módosul: "A hallgatás ellentmondás!"
.
Nem szavazott ellene, tehát beleegyezett, vagy legalábbis hallgatólagosan elfogadta!
Amíg elfogadható magyarázatot nem kapok ellenkezőjére, fenntartom véleményem!
Arcátlanságnak tartom ellene beszélni, de amikor kell, véleményt nem nyilvánítani! - ha mással nem lehet, hát ellenszavazattal!
Zsuga
@dubitus: Lehet hogy rosszul emlékszem, de annak idején a fidesz is elég gyakran maradt távol a lényeges dolgok megszavazásánál, legfőképp, mikor ellene volt valaminek. Viktort pedig nagy ritkán lehetett ott látni az üléseken.
Zsuga
Fő az egészség, és inkább úszni menjen, mint focizni, mert azt a sportot bizonyos okok miatt egyre jobban utálom.
P-Márta
@Darthon1: Valóban így tették jól. Sőt, az ellenzéknek ilyen pofátlanul végigvitt törvények, stb. megszavazásának napján egyértelműen be kellene menniük a parlamenti ülésre és azonnal el is távozniuk. Ez látványos tüntetés lenne ORBÁN ÖNKÉNYURALMA, akarnoksága ellen. Amit Orbán tesz, azt ma már a világ legtöbb országa elutasítja, lassan, de ébred az Unió is, USA is, Németország is és még többen mások is, végre!

Gyalázat amit tesz Orbán és bagázsa! - szélkakasként, diktátorként!
P-Márta
@Zsuga: Igazad van, a focit Orbán diktátor kisajátította magának, egyszemélyben.
Így áldoz is rá, pusztul az itthoni magyar a milliárdos stadion építések terhe alatt, de ezek meg kell hogy épüljenek, mert a vekkeres ezt akarja. Az AKARNOK, ÖNZŐ egyénieskedő érdekeket az elszegényített emberek pénzéből "luxusolj"-a...
mariaberta
Szabad idejében azt csinál, amihez kedve van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.