Az egyik lányom nem régen ment férjhez. A másik sem lakik már otthon. Harminc éves házasok vagyunk a férjemmel. Ebből a harminc évből húszat a gyerekek miatt voltam vele, azért, mert nagyon jó apa, és tudtam, hogy a két gyereknek szükségük van rá. Ráadásul a férjem sem tudta, hogy én csak kényszerből élek vele, pedig már évek óta nem szeretem.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Everest
Régebben hallottam azt a szólás-mondást, h "a kutya is jó dolgában bolondul meg". Sokan irigykedhetnének, h ilyen férjet szerettek volna mindig is maguknak. A női emancipáció eljutott arra a szintre, h ma már a fiatal lányok kérdezik meg a sráctól, h tud-e főzni. A mai lányok többségét csak a bulizás érdekli. A fiúk nem lesznek bolondok ilyen csajokat elvenni, sőt messze nincs esélyük arra, h 30 évig házasságban éljenek. Tehát az ilyen gondok már eleve be sem következhetnek.
dubitus
Húsz éve megalkuvó.
Elhiszem, hogy számításba vette, kell apa is a gyerekenek.
A bennem élő kisördög viszont azt súgja: számításba lett véve az is, hogy férjuram keresetével könnyebb felnevelni a gyerekeket, mint egyedülálló anyaként.
Kérdés, melyik a súlyosabb érv.
Amennyiben az első, akkor a gyerekek iránti szeretetből, ha a második, akkor anyagi megfontolásból, de mindenképp prostituálta magát.
Nakimaga
Regisztrálj jó pár társkeresőre és nézd meg az egyedülálló női korosztályt,akik társat keresnek,mert nem szeretnének "egyedül" élni!
Labdába sem rúghatsz,ami azt jelenti,hogy irány egy Öregek Bentlakásos Napközi Otthona,ha azt akarod,hogy a napi beöntések idején legalább ne legyél egyedül a halálodat várva!
honeykiss
"Mihez kezdenek az ötvenes nők, ha egyedül maradnak?"...nem sokat, de nője válogatja...20 évig élni valakivel nap,mint nap érzelem és szeretet nélkül?...fújjjjjjjjjjjjjjjj
Nakimaga
@honeykiss: akkor már inkább egyedül,de 20 évvel ezelőtt !:)
Kutyafüle
Ez az eset tipikusan az 50-es nők problémája. A gyerekek kirepültek, kevesebb a gondja, úgyérzi, hogy őrá már nincs szükség. A 30 éves házasság már unalmassá vált, ha nincs közös, vagy külön-külön élmény, akkor nincs miről beszélgetni. Marad az unalmas tespedt semmitmondó kapcsolat. Azt írja, hogy elkezdett klubokba járni. Ez kezdetnek jó, mert kikapcsolódik találkozik sok más nővel, akiknek hasonló a problémája.
Szerintem apával is fel lehet frissíteni a kapcsolatot, lehet, hogy őneki ez ugyanúgy unalmas, csak nem mondja. Ki kell mozdulni otthonról. Bicajozás, úszás, színház, és persze más emberi kapcsolatok kellenek. Nyitottnak kell lenni, nem szabad bezárkózni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.