Két agyzsugorító reklám között gyakorta láthatunk közszolgálati felhívásokat. Az egyik ilyenben egy fiatal hölgy vicsorít éppen ránk egy kosár finomsággal, miközben arra buzdít minket, hogy együnk naponta legalább háromszor, háromféle zöldséget-gyümölcsöt. Szívem szerint ilyenkor reflexből sikítanám a hölgy arcába, hogy -„Tessék már megmondani, mégis miből?”

Forrás: szon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
latorkuvasz: A jó bor, a jó cigi és a jó szalonna is nagyon drága!:-)
kir
Ezt a demagóg szöveget, ami ebben a cikkben van! Ebben az országban mindenki minimálbéres, és napi 8 kiló almát akar enni?
Evikati
latorkuvasz: OK! Én a mostani beszerzési árakra gondoltam:-)
Az én nagyszüleim is mindent megtermeltek és nagyon magas kort értek meg. Nem volt villanyuk, sok füstöltet ettek (állítólag ez rákot okoz) és saját dohánya volt az öregapámnak, azt tömte a pipájába. Taplóval és kovakővel csiszolt tüzet hozzá. Szerintem az Alföldön, ahol ők éltek akkor még egyetlen egy autó sem rontotta a levegőt. Ez volt a titok:-)
vismaior
Kevessebb kaja Mekiben, ugyanezt az összeget nyugodtan leht gyümölcsre fordítani, senki nem hal bele az összegbe... És lehet ám befőtteket is enni télen, nem csak avokádót, mangót és gránátalmát... Tessék körülnézi a szomszédban van-e egy szerencsétlen termelő, aki baráti áron eladná a portékáját.
Zwei
szerintem az a felhívás, hogy naponta együnk "zöldséget", csak szimbolikus, hiszen naponta bevesszük azt a sok "zöldséget", amit beadnak nekünk pöcsödiék ... na, kb. erről van szó!:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.