Hiába próbálja kimosni magát P. Erika, egyre jobban szorul a hurok a nő nyaka körül. Továbbra is egy ország kételkedik az elvetemült nő szavaiban, miszerint félelemtől lebénulva a kocsiban ülve hallgatta végig, ahogy Szita Bence az életéért könyörög - írja a Blikk.

Egy most elkészült szakértői vélemény még jobban aláássa vallomását. A Blikk információi szerint a kisfiú nyakán a nő lábának megfelelő hosszúságú és szélességű nyomot találtak az orvosok, ami arra utal, hogy P. Erika igenis részt vett Bence megkínzásában.

Korábban ráadásul a nő két tettestársa, K. József és a Kojak néven ismert B. József is a bestiális gyilkosság kitervelője ellen vallott.

- Védencem állítása szerint miközben ő ásta a kisfiú sírját, néha hátrafordult, és látta, amint P. Erika és B. József a gyermeket ütik. Arra is emlékezett, hogy a nő kezében kés volt - tudtuk meg Tóth Balázstól, a férfi kirendelt védőjétől, aki hozzátette: ahogy a nőről, úgy K. Józsefről is megállapították, hogy teljesen beszámítható.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
P. Erika nyakán meg jól állna a 45-ös bakancsom nyoma!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@miazavalami: A megyei tévében amikor a rendőrnyomozó nyilatkozott, látszott, hogy elsírta magát. Akkor az az ember mit láthatott, és mit érezhetett?
miazavalami
@Kutyafüle: Ez az! Gondolom azok akik megtalálták a gyereket..., és azok akik most őrzik ezeket a férgeket. Nagy önuralom kell ahhoz , hogy ne vágják pofán!
Kutyafüle
@miazavalami: Sokszor szídják a rendőröket, de ha belegondolok, hogy milyen helyzetekben kell helytállniuk, elhiszem, hogy sokszor van álmatlan éjszakájuk. Nem tudom hogyan tudják feldolgozni amiket átélnek
Ariana
Amikor valamelyik tévé kvízkérdést tett fel a Szita Bence-gyilkossággal kapcsolatban, megbírságolták, amiért játékot csinál egy tragédiából. Ez, amit az összes újság meg weboldal csinál vele kapcsolatban, mennyivel különb? Miért kell minden gyilkosságból folytatásos szappanoperát kreálni? Még csak azt se mondhatjátok, hogy ha nem tetszik, ne olvassam, mert szalagcímekről ordítanak az újabb és újabb részletek. Sokkal méltóbb lenne az áldozat emlékéhez, ha csak ítélethirdetés után közölnétek egy összefoglalót, ahelyett, hogy szerencsétlennek szenvedése minden percéből írtok egy szenzációhajhász cikket a weboldal SZÓRAKOZÁS rovatában (!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.