Tízezer dolláros jutalmat ígértek azoknak, akik segítenek kézre keríteni két tinit. A tíz, illetve tizenöt éves fiúk a nyílt utcán végeztek ki egy csecsemőt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kerék
A támadók 17 illetve 14 éves négerek voltak. Undorító, milyen világban élünk? Fejbe lőni egy kisbabát...hányingerem van. Vajon itthon is ez vár ránk?
Mézike
@kerék: Hol írják , hogy négerek voltak?
Levendula
@Mézike: Mindenhol írják, hogy niggerek voltak az elkövetők.
www.express.co.uk/news/world/386362/Teenagers-held-over-US-baby-killing

Sherry West az édesanya neve. Írd be a keresőbe és kidobja neked a gyilkosokat is.
Proli
@Levendula: Ez nálunk tilos, mert itt a bűnözőnek van joga!
verőce21
Igen, ez vár ránk is!
A napokban láttam egy filmet, az USA-beli négerekről szólt. Mai napig nincs meg a társadalmi beilleszkedés a híres demokrácia és jogvédőknél, bármennyire is akarják elhitetni, ráerőszakolni a világra. :(

(De nem kell olyan messzire menni, Nyugat-Európában is "rasszistákká" váltak az országok, elég volt csak néhány hétig megtapasztalniuk egy bizonyos népréteg "vendégeskedését", és észrevenni a bennük rejlő vállalhatatlan veszélyeket.) :)
Gránit
Azt írják:az anya kórházban lábadozik,mert lábon lőtték.Azt gondolom, a lelki fájdalmai pedig soha el nem múlóak.Nagyon sajnálom,és a gyilkosokat érje utól megérdemelt sorsuk.
DogAdventures
A mi országunkat pedig becsmérlik...ezek??
sakál
@verőce21: És akkor mi van, ha négerek voltak.. A világ tele van "elmebetegekkel", akiket a civilizált társadalom nem tud kiszűrni, előítélettel viseltetni, mert közük nincs a megszokott negatív sztereotípiákat is magukkal hozó bevándorlókhoz, menekültekhez (vadállatok, ingyenélők, bűnözök, degeneráltak, stb.).

"A napokban láttam egy filmet, az USA-beli négerekről szólt. Mai napig nincs meg a társadalmi beilleszkedés a híres demokrácia és jogvédőknél, bármennyire is akarják elhitetni, ráerőszakolni a világra" Nem mindegy honnan jön az ember (országon belül sem), hogyan szocializálódik, milyen a környezete, és annak befolyásoló hatása, azok a tényezők, amik hátráltatják a beilleszkedést, és még számos olyan kérdés, amit egyénre szabottan kellene feltenni. Nem tudom melyik Usa-beli négerekről szóló filmet láttál, de érdekelne. Nem vagyok pejoratív értelemben vett "jogvédő", a kellően részletezett, valós kritikákat fogadom el (nincs helye idealizált képnek).
verőce21
@sakál: Elég annyi, hogy a négerek beilleszkedése az USA társadalmába a mai napig sincs megoldva! Persze ezt idealizált filmekben nem lehet észrevenni, mert minden amerikai filmben lenni kell néger szerelőnek, és annak mindig pozitív figurát kell játszani!

Ez így lesz/van nálunk is a cigányokkal, amerikai sémát kell követni! :) - pl. "tehetség" kerestetik, stb.
Patrióta1
@sakál: Az hogy az a szerencsétlen anya most mit érezhet érdekel egyáltalán, vagy csak a koszos niggerek jogaiért aggódsz?
sakál
@Patrióta1: Nem érdekel egyáltalán, csak a koszos niggerek jogaiért aggódom, mi több, az asszony a hibás, mert nem volt nála pénz.

@verőce21: Valóban nincs megoldva (a bűnözői életformát választókat nem könnyű, vagy lehetetlen integrálni), és vannak filmek, amik "a jó néger zsaru, és rossz díler fehér felállást" állítja fel, vagy fordítva. Viszont ne sugalljuk már azt, hogy csak drogos, antiszociális niggerek vannak, akik mind a gettóban élnek. Marhaság. És szerencsére készültek olyan filmek is, amik kerülték a dualista gondolkodást (a csak jó, és rossz felbontást a szereplőknél). Nálad az ideák a feketékkel szemben negatívak, ugyanúgy káros, mint az ellenkezője. A tehetségkutatók pedig nem egyformák kivitelezésben, minőségileg az angol x-faktor vagy voice fényévekre van a miénktől, és statisztikailag mindegy hány cigány vagy néger nyerte meg eddig ezeket, az nem feltétlenül jelenteni, hogy érdemtelenül, tehetség, muzikalitás nélkül.
hallgatag
Ha elkapják Öket - a legkegyetlenebb büntetést szabom ki rájuk :
Ások egy 50 centi átméröjü 150 centis gödröt, beleállítom egyenként Öket, és bebetonozom, hogy a nyakától felfelé csak a fejük legyen ki... minden nap kapnának 1 szelet kenyeret és 2 dl vizet...és amig él, igy szenvedjenek az elvetemült rohadékok...
és még szolid voltam !!!
kerék
@sakál: Tetszik a felfogásod, igazán dekadens gondolkodás.
És azt hogy kéne értelmezni, hogy "Nem vagyok pejoratív értelemben vett "jogvédő"?
Tudod mit jelent a "pejoratív" jelző?
kerék
@sakál: Segítek, csak, hogy ne kelljen google-n keresned:
"Pejoratív: sértő, becsmérlő, rossz szándékú jelző" Pl.: Pejoratív jelzőkkel illetem a cigókat: gyilkosok, bűnözők, stb.
A te mondatodban nem sok értelme volt, csak ezért kérdezem...

Még egy érdekes dolog:
Ha ezt a gyilkosságot fehérek követik el, akkor ugyan úgy felkorbácsolná a kedélyeket, DE! Nem fehérek követték el, ahogy Amerikában a bűnesetek 87%-át sem fehérek követik el, hanem feketék és bevándorlók.
Ahogy itthon is, a gyilkosságok és rablások, betörések, lopások 90%-át cigányok követik el.
Érdekes nem?
csa-csa
STATÁRIUMOT követelek!
ahol elfogják ott és azonnal kivégezni a két mocsadékot ha fehér ha fekete!
ja! és nem érdekel hány évesek!!!
sakál
@kerék: Azokról a jogvédőkről (ha úgy tetszik fajvédőkről) van szó, akik a valódi problémákat a szőnyeg alá söprik, propaganda célból elferdítik a tényeket. Persze így magában nem lehet szitokszóként használni, a szövegkörnyezet ad erre lehetőséget. De hasonló a politikus szavunk is.

"Nem fehérek követték el, ahogy Amerikában a bűnesetek 87%-át sem fehérek követik el, hanem feketék és bevándorlók.
Ahogy itthon is, a gyilkosságok és rablások, betörések, lopások 90%-át cigányok követik el." Jó néven venném, ha valami statisztikát is mellékelnél hozzá. :) De attól függetlenül, hogy melyik népcsoportnál, nemzetiségnél nagyobb-e arányaiban a bűnözési hajlandóság, a társadalmi beilleszkedésnek vannak nagyon is látható jelei (ez az oka amiért vitába szálltam, és nem az volt a főszempont, hogy most eldöntsük, hogy a fehérek vagy feketék bűnöznek-e többet).
kerék
@sakál: Na igen, de a Te szövegkörnyezetedben nem volt értelme. csak ezért kérdeztem.

Statisztikát nem fogok most keresni, ezt én is olvastam neten, több helyen is, könnyű megtalálni gondolom.
A százalékokat viszont nem a lakosság egészére nézték.
A kisebbség mennyiségét és az általuk elkövetett eseteket viszonyították a "többség" mennyiségéhez és az általuk elkövetett esetekhez. Azaz, hiába vannak kevesebben, sokkal több bűntény kapcsolódik hozzájuk.

A társadalmi beilleszkedésnek (nézzük Magyarországot) nem sok jelét látom. 500 éve élnek itt, ezalatt néhány énekes lett meg néhány politikus, egy-két színész.
A többi, kb. 98% ugyanott tart mint 500 éve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.