Meglátogatta az ALS nevű halálos betegségben szenvedő, az eutanáziáért küzdő Karsai Dánielt otthonában Sulyok Tamás köztársasági elnök szerdán délelőtt. A

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Az Elnök úr jövendőbeli intézkedései mutatják majd meg azt ,hogy volt-e értelme a látogatásának és a Karsaival való beszélgetésnek.Ha semmi nem fog változni, akkor az állam elnökünk , csak kíváncsi volt,megnézett egy haldokló, leépülő embert, mert szerette volna azt látni, hogy hogy is néz ki valaki aki nem rég még küzdő sportot művelt, alkotmány jogászként dolgozott, de most már minden megmozdulása , rezdülése segítséget igényel.Kiderül, hogy az elnökünkben szorult-e valamennyi humánum, vagy a jog iránti tisztelet , vagy inkább alázat az ami meghatározza az életét , tud e dönteni ,emberségesen.
bence
Volt bőr a pofáján odamenni ?! Mégis mit gondolt mit fog látni ?! Ha az emberségnek csak a szikrája lenne benne , akkor jóváhagyná Karsai Dániel kérését !
Nessy
Félő, hogy ez csak kampány propaganda. Adja az Egek Ura, hogy ne legyen igazam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.