Budapest — Stohl András (46) és Feke Pál (31) feszül egymásnak augusztusban az István, a király 30 éves jubileumi előadásában.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gránit
Na ez igen.Se rendező se szereplő.Modern darab. Megnyugtat az a tudat,hogy a Kőműves Kelemen is színre kerül,és a családi fotón az első sorban ülő két zenész,végigélheti a történetben azt , mit ők építettek korabeli fiataloknak,és az ,hogyan omlik össze.
silber13
A zenéhez nem fognak hozzányúlni... Remélem, mert abból botrány lenne. Hogy Alföldi hogyan értelmezi a darabot, az az ő dolga, a kritika és a közönség majd eldönti. Ha a darab szellemisége megmarad nincs probléma. A rendezők valahol a "buggyantak "közé sorolandók. Ma már senki nem csodálkozik azon, hogy a Faust Margitja Dexion-Salgó elemekből épült lépcsőn megy fel a mennyekbe, Mephisto pedig frakkban jelenik meg, és Othello egy repülőgép hordozó kapitánya. Ami Stohl Koppányát illeti, az szerintem egy oltári nagy tévedése Alföldinek!! És majd énekelni fog a fiú, vagy tátogni, de mindkettő rémséges lesz. Kiváncsian várom a szereposztást...
-
silber13
@moszkvatér: Bármit belerakhatnak, a rendezői találékonyság határtalan. Koppányék rohangálhatnak például bőrruciban HD-vel is!
keresztapa
Tudatmódosítóval mindent meglehet tenni! A siker előre borítékolva!
Nauta
@silber13: Naná! És még mobiljuk is lehet,hiszen magy a távolság a Kárpátok hágói és az Etelköz között!! Egyébként én is módfelett kiváncsi leszek Buci /Koppány/ szólójára. Vagy a playback-jára.
Darthon1
Akkor ebben a darabban egyágú nuncsakuval döfik le Stohlt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.