Véget ért Mészáros Árpád Zsolt kapcsolata: a Budapesti Operettszínház sztárja és két kisebbik gyermekének anyja, Erika külön utakon folytatja - írja csütörtöki számában a Blikk.

- Szép szerelem volt a miénk, majdnem 13 éven át. De az utóbbi időben sajnos valami elmúlt, kihűltek az érzések. Amiért azonban hálát adok, hogy nem torkollt veszekedésbe, felnőtt emberek módjára meg tudtuk beszélni, hogy ennek így nincs értelme tovább - vallotta be a lapnak Mészáros Árpád Zsolt.

Ő anya lett, más lett a fontos, én megmaradtam örök fiatalnak. Nekem jöttek a sikerek, ő pedig kicsit megreked abban, hogy otthon van a gyerekkel és közben nekem segít. Amikor az elváláskor megbeszéltünk mindent, elárulta, ez az egész olyan volt, mintha ő kimaradt volna egy kicsit, mintha nem lenne saját élete - magyarázta az előzményeket Mészáros Árpád Zsolt, aki végül hosszú vacillálás után közösen Erikával úgy döntött: lezárják - olvasható a Blikkben.

Mészáros Árpád Zsolt jelenleg a belvárosban él, gyermekei anyja és a gyerekek maradtak a házban, de azon vannak, hogy mindenkinek megfelelő megoldást találjanak.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.