Remek ajánlatot kapott a Jóban Rosszban sorozattól R. Kárpáti Péter, aki korábban az RTL Klub Barátok közt című sorozatában játszott - írja a Blikk.

Mindenkinek feltűnt, hogy a konkurenciánál egy évtizeden keresztül főszerepet alakító színész az utóbbi időben egyre többször jelenik meg a TV2-nél. Szerepelt az utóbbi hetekben a Mokkában, az Aktívban, sőt Hajdú Péter vendégeként a Frizbiben is vallott arról, hogy anyagi helyzete korántsem rózsás.

Nagy Tamás, a Csillagkúton játszódó napi sorozat producere konkrétummal persze nem szolgálhatott kérdésünkre, azonban nem cáfolta a lap értesüléseit.

"Természetesen érkeznek új szereplők a sorozatba a közeljövőben is, és az is köztudott, hogy többször választottunk már máshonnan jól ismert színészeket. Éppen ezért nincs kizárva semmi, nálunk minden megtörténhet, de konkrétumot természetesen nem árulhatok el. Tény, R. Kárpáti Péter mellett szól, hogy hatalmas a rutinja a napi sorozatok felvétele tekintetében, és egy ország ismeri az arcát" - nyilatkozta Nagy Tamás.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Ha valakinek ostobák a pénzköltési szokásai(rossz a készpénzáramlása), kereshet bármennyit, mindig pénzzavarban lesz.

(Kár belé a pénz.) :)
bretagne
És engem ki ment meg? Ne szenvedjen már annyit. Most már egyre gyakrabban nyavalyog. Mit szólna, ha neki is 28.500-ból kellene élni, mint sokaknak? Aki sír, attól el kell venni!
honeykiss
Még jó hogy a média kisegíti ezeket a "hírességeket"
Silver
Hiába no a jóban rosszabn klinikája még a halottakat is feltámasztja annyira szuperek ott az orvosok.
bagira
@jotta: Aki egy soha véget nem érő szappanoperában beskatulyázódik, azt soha nem fogják máshová hívni. Na és nem is készül nálunk mostanában film...ám ha mégis készülne...annyira nem jó színész, hogy kapdossanak érte. (ahogy Dr plágium már említette)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.