Nos, úgy tűnik, hogy az, miszerint Mádai Viviennek ezentúl csak a tanulással lesz ideje foglalkozni megdőlt, hiszen májustól egy MTV1-en jelentkező műsort vezet majd Harsányi Leventével együtt. A Legenda című showműsor hetente jelentkezik, és minden alkalommal egy a könnyűzenében legendás pályát befutó személyt mutatnak be, akinek a dalait a mai könnyűzene meghatározó alakjai formálják újra.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Mádai-Harsányi jó páros lesz. Én szurkolok nekik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ice queen
@bretagne: Ahogy @Angelika mondja! Ha pedig egy egészséges testalkatú, karcsú nőt látsz a képernyőn vagy a mozivásznon, az jó eséllyel igencsak sovány a valóságban. Néha nagyon sovány. Persze sok pasinak ez is tetszik, de szerencsére minden testalkatnak vannak rajongói:)
X-ray
@bretagne: Én mindenre tudok vicceset írni. Majd priviben elküldöm... :)
jobb és balközép
Mi van itt? Megint vita? Aki nem bírja a gyűrődést, az menjen le kapálni a kertbe. Szépen süt a nap. Főleg az öregeknek szól ez!
ice queen
Amúgy én mindig azt mondom az ilyen fiatal lányoknak, akiken látom, hogy szabályosan szenvednek azért, hogy agarak legyenek, hogy az egy dolog, hogy valaki sportosan vékony, de ne essenek túlzásba. A mérték a lényeg. Viviennél valószínűleg csak annyi a gond, hogy túl sokat nyaggatták a testalkata miatt (nőies nő, hát mit tehetne szegénykém?) és "túlfogyta" magát. A test viszont emlékszik arra, hogy mikor érezte jól magát és amint teheti, visszaszedi a kilókat. Néha többet. Na, azt a többet kell ilyenkor ledolgozni, nem a szép formákat! Bár néha a saját korosztályomnál is látom a kényszeres karcsúságvágyat, ami azért 50 felett már nem túl okos dolog szerintem. Ha ebben a korban túl gebe valaki, akkor sokkal öregebbnek látszik :)
Angelika
@ice queen: Ez nagyon igaz. Nézz meg egy gebe negyvenes-ötvenest, és nézz meg egy némi (némi, nem brutális) súlyfelesleggel rendelkező negyvenes-ötvenest. Az arcuk összehasonlíthatatlan. Míg az egyik - hacsak nem botoxozzák - keményen ráncosodik, addig a másiknak természetesen kellemes a bőre. Persze sok minden közrejátszik, a dohányzás, a lelki béke... talán az a leginkább. Vivien legnagyobb problémája szerintem is az, hogy a lelkét folyton azzal kínozták, hogy nem elég jó a teste.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.