A szőke celeblány úgy gondolja, ha már olyan sok problémája van a fogyással, XXL-es termetéből üzletet csinálhat. Ha vevő rá valamelyik tévé, ­va­ló­ság­show-t is forgatna, amelyben túlsúllyal küzdő nőknek adna tanácsot. Plus size modellként vállalkozna arra a szerepre, hogy megtanítsa sorstársait előnyösebben öltözködni.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Nagysikerű bulivudi filmszerep, esetleg? A tramp lee avagy a bűvös sárkány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@bobok: Én a héten összefutottam egy ismerősömmel.Nagyon sokat fogyott,mindig kerek volt előzőleg.Ne kívánd,hogy sokat fogyj.Borzalmas és ijesztő.Maradok gömbölyű és jókedvű.
Don Quijote
Molnár "Sokatakardenemtud" Anikó mindig megtalálja hogy a címlapokra kerüljön. Pedig már a múltkor is azt nyilatkozta nem akar szerepelni:-))))
Darthon1
@darwin: igazad van, a sógornőm is vagy 30 kilót fogyott tavaly és kb. 20 évvel idősebbnek néz ki. Olyan, mint a saját anyja.
darwin
Az ember azon gondolkozik,hogy rákos,vagy válnak.20-30 kiló rettenetesen sok.Ebben sem ismernek mértéket?Fogytak volna 5 kilót,és az ember elismerően csettint,hogy ez igen.De így azt fürkészem,hogy a fenébe öregedett ennyit,vagy mikor kezdi a kemoterápiát.
bobok
@Darthon1: Köszi a vigasztalást! 6 éve betegség miatt fogytam 15kg-ot, ha sovány lettem volna akkor valószínű meghalok.De azért 5kg-ot csak leadnék, ha tudnék.
Darthon1
@bobok: nem 15, hanem 30 kilóról írtam, úgyhogy te még lehetsz szép is akár. :-)))
Másrészt vannak olyan nem lebomló mérgek amelyek testsúlykilogrammra vannak megadva. Az életünk során felhalmozódnak bennünk-ilyenek például a nehézfémek- és ha lefogy az ember egy bizonyos súly alá, akkor akár halálos is lehet a dolog. Volt ilyen ismerősöm, méregraktár kezelő volt és egy sima tüdőgyusziba halt bele, mivel nagyon lefogyott a betegsége alatt. Másrészt például a radon gáz is ott van majd minden lakásban. A vérképző szerveket támadja. Bizonyos építőanyagokat nem véletlenül tíltottak be. Pl salakbeton.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.