Tíz higanymilliméterrel csökkenti a vérnyomást egy pohárnyi céklalé - erre az eredményre jutottak brit orvosok. A pohár két és fél deciliternyi italt jelent. A bartsi és londoni egyetemek orvosai olyan alanyokon tesztelték a cékla hatását, akiknek magas a vérnyomásuk.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Még mielőtt bárkit rábeszélnék , heti egy alkalommal 1:1 cékla - idared alma , lereszelve , aznap az a kaja
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Dulcinea: Az ám! :))
Amúgy ha már a zöldségeknél tartunk: a sárgarépát, fejes salátát, káposztát, hónapos retket, spenótot, sóskát, zellert, krumplit, kukoricát, fejtett babot, borsót, vörös-, lila-, gyöngy- és fokhagymát kifejezetten szeretem, a paprikát, kelkáposztát, karalábét, karfiolt úgy-ahogy megeszem, és a kertből csak a tököt, patisszont, cukkinit (vagyis úgy általában a tökféléket), padlizsánt, brokkolit, vajbabot, petrezselymet, a paradicsomot (nyersen), na meg persze a céklát utálom. :)) Szólj, ha valamit kifelejtettem volna a felsorolásból. :))
Dulcinea
@Zsoel: Jaj de széles skálán mozogsz:)) nem is értem, hogyan lehetsz gondban mégis a kilóiddal?))
Zsoel
@Dulcinea: Ki mondta neked, hogy gondban vagyok a kilóimmal?
Dulcinea
@Zsoel: A múltkor azt olvastam, mintha diétára fogtad volna magad...a télen felszedett kilók miatt:))
Zsoel
@Dulcinea: Az csak a télen folytatott heveny (és kései) nassolás miatt volt, de minekutána 3 hét alatt ledobtam 12 kilót, most már csak szinten tartás van, mivel elfogyni azért nem akarok, tehát mértékkel, de rendesen eszem. :))) Meg mellette napi rendszerességgel edzem is, így karcsú, de izmos vagyok - pont, ahogy szeretem. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.