Pelenkatartónak vette, amikor a gyermeke született, de már nem emlékszik, mennyibe került – ezt mondta Rogán Antal a híressé vált Louis Vuitton luxustáskájáról, amely ma felkerült egy aukciós oldalra.

Az V. kerület polgármestere és a Fidesz parlamenti frakcióvezetője azután döntött az árverezés mellett, hogy a napokban ismét beszédtéma lett a néhány éve sokat bírált táska. Rogán elmondása szerint Dani nevű gyermeke születésekor választotta a luxusmárkát, úgy gondolta jó lesz a babakocsira akasztani és abba pakolni a pelenkákat, feleségének azonban nem tetszett, így ő hordta.



A politikus most úgy döntött elárverezi a táskát, az aukcióból befolyó összeget pedig egy nehéz helyzetben lévő anyának és gyermekének ajánlja fel. A táskára május 1-jéig lehet licitálni, az ár jelenleg 176 ezer forintnál tart.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
én fellicitálom 5 forintra, oszt belesz@rok !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Ja én se szoktam emlékezni hogy most 240ezer vagy 420ezer, mindegy is... Pelenkatartónak jó lesz!
atomixer
drága dolog ahoz hogy kvázi beleszarjanak.
Dr. Felipe
Hát tonyó mé nem a zarany karórát árverezed el a szarospelenkás tarisznya helyett? Ekkora skót vagy? Mikor havonta vehetsz egy másikat.
Don Quijote
@Kutyafüle: a Lajos, aki a vízbü veszi a zoxigént!
Kutyafüle
@Don Quijote: Ja, tudom. Akkor az egy búvár Lajos:))
Kutyafüle
@Don Quijote: Kond vagy Kund a fene se tudja, valami divat őrült lehet. Rogán nála butikol, most meg már szabadulna a szaros pelenkáktól:))
genyó kapitány
Egy közmunkás fél éves bére...
Valóban ennyivel többet ér egy politikus? :(
tűzróka0919
@genyó kapitány: A közmunkás havi bére 37000 ft , napi 6 órás munkaidőre :( . Az a vuttyony tatyó meg több mint 1800 $ ! Bassza meg, oszt még pelenkatartónak vette a pocos veréb !
zsuzsu
@genyó kapitány: Nem .Fele ennyit sem ér
A Tündik bündije
Tónyókám, az eszedbe sem jutott aranybogárka, hogy nem kéne annyit lopni? Azzal ugyanis még több jót tennél, hidd el.
Mobil123
Marha ronda szerintem ez a táska. (akár a jelen gazdája)
Mobil123
@genyó kapitány: Igen , de csak szerintük, és többi le van sz@rva.
zipper
Rodzsen-Rolex Antonio de Bezirksbürgermeister eladja a qrwára ízléstelen szatyrát, de persze nem ez a lényeg, hanem az a ritka nagy embersége, az a hatalmas szíve, amely megmutatkozik az elesettek iránt, no és az sem mellékes, hogy saját magát is eladja egyúttal ezzel a piárkodással...
miazavalami
@zipper: Na igen ! Az egész fideszre jellemző az elesettek felkarolása...
hattorihanna
Aki tudja gyorsan nézze meg a hozzászólásokat az aukció alatt,én felröhögtem vele a családot.Becarás...:-D
Remélem nem törlik még jó darabig...
Na ebből látszik hogy milyen népszerű a fidesz jelenleg az emberek körében.

Kedvenceim: Magyarország szégyenei vagytok és a Magyar Nép átka. Olyat nem lehetne, hogy Antal Urat tegyétek fel aukcióra? Én még azért is hajlandó lennék fizetni, hogy örökre elhagyjátok az országot. -

Tisztelt RoganCecilia! Amíg nem jelent meg a kuruc.info-n a fotó, melyen bekarikázva láthatók válság-holmijai, addig nem tudták, hogy lakik az önök közelében egy rászoruló, kirekesztett, út szélén felejtett magyar ember? Egy olyan, akit nem diszkriminálnak pozitív értelemben? Egy olyan, akire nem terjed ki szociális háló? Aki, ha felemeli a szavát az önök gusztustalan, igazságtalan, pofátlan, cinikus életvitele ellen -, minimum szélsőséges nácimagyarként lesz kezelve? Adja az Isten, hogy egyszer a valódi népharag ossza ki az önök (és bűntársaik) megérdemelt jutalmát! Szebb jövőt! -

Tisztelt RoganCecilia! Ha lenne egy ilyen jó kis táskám, elcserélném egy motoros betegágyra, a négyvégtagi bénult gyermekemnek. Mivel 34 ezer forint az ápolási, egyszerűbb szatyrokkal közlekedünk! De nagyon örülök, hogy végre valaki jótékonykodik. Remélem egyenesbe jön aki kapja a táska árát! -
hattorihanna
Az órát meg az audit is rakd fel haver!

Nem Tisztelt RoganCecilia! Elcserélhető-e a táska belvárosi nemzeti dohánybolt koncessziós jogra?

Tisztelt RoganCecilia! Ez a képmutatás netovábbja! Szégyelljék magukat!!! -

Tisztelt RoganCecilia! Svájci Frankos hitelbe elvihetem? :) -

RoganCecilia!Ennyire zavart már benneteket az a szar uniszex tasi , hogy már sokan beszéltek róla , hogy gyorsan eladod ?? Biztos ingyen kaptátok ajándékba !! Lehet hogy valaki egy trafikot kapott érte ? :)) Mindenesetre, nem a használt politikailag életvitelében támadott táskádat kéne felajánlani jótékony célra !!! Elég lett volna minden hónapban egy normál összeget... egy ..a Fidesz miatt elszegényedett család számlájára utalni !! Azt a szar táskát meg húzd a Rogán fejére !!!@ Ráadásul ha nem eredetinek tartjátok a táskát akkor becsapjátok vele a vásárlót aki még jótékonykodik is helyettetek !! Reklám és kampányfogás az egész !!! Megyek hányni !!
gugu45
A termékert az különbözteti meg az árútól, hogy a terméknek használati értéke van, az árúnak pedig, használati, és csereértéke is. Ez abban az esetben optimális, ha a két érték minnél közelebb van egymáshoz. Namármost mennyi lehet ennek a tarisznyának a használati értéke??? Párszáz forint?! Mert egy hátizsákban a gyerekek az iskolai szereiket hordják, a túristák az elemózsiájukat, A(rogán)s-ék a szaros pelenkát, ez egy sem ér százezreket.
coyote3
Női táska...Mert b...uzi vagy cimbi! És ennek a Cilinek is van egy arca.
hallgatag
én fellicitálom 5 forintra, oszt belesz@rok !!!
soljanka
Lehet, hogy a cég még meg is jutalmazza.
Gondolom nem vagyok egyedül, hogy most hallottam először a Lous Vuitton-ról..(tudom, hogy ez tök gáz, de hát nem vagyok én egy rogáncili).
Így legalább az egész ország megismerte :)
Mondjuk a hozzászólásokat olvasva a vaterán, akár a hitelrontás is lehetséges :)
jancsipapa
@atomixer: Nem is szarnak bele ,amikor ott a pofánk...
honeykiss
Valami fidesz imádó majd megveszi ereklyének, vagy az öreg savasnak jó lesz benne tartanija a maró anyagot...
dr lóherre
@leszúrt rittberger: Milyen igazad van, takarodjon a közéletből ez a hazudozó fityesses.
dr lóherre
@Dr. Felipe: Nem, az aranyórát majd oda adja a BALTÁS VEZÉRÉNEK, mikor elszámoltatás lesz, mert az lesz ám !!!
Dr plágium
@hattorihanna: Megnéztem, és jókat derültem.
A kedvencem:
"Tisztelt RoganCecilia! Cecília kedves, ezek után akkor is ki kell ám segíteni a gyermekét egyedül nevelő nőt, ha nem veszik át a táskát a vevők. Túl kegyetlen játék lenne ez a mézesmadzagos-di, egy nehéz sorsú emberrel. Már biztos izgul a gyermekével együtt. Ezen múlik a sorsa, hogy utcára kerül-e, vagy marad az otthonában. Remélem nem fogok csalódni, és a Fidesz képviselők összedobják a pénzt a nőnek. De ha Veres István megveszi ilyen magas áron ezt az állítólagos hamisítványt, akkor magácskának Cecília, csak ki kell egészítenie...és akkor az egész ország imádni fogja magácskát, mint Eva Peront. Én még misét is mondatok önért, mert sok pap van a családban. Hajrá Cecília! Hajrá Magyarország! Üdv: Nyuszi néni "
sport.vatera.hu/sporttaska_hatizsak_turahatizsak/turahatizsak/louis_vuitton_hatizsak_1745253698.html
Dr plágium
Most 700 ezernél van a licit.
Tényleg az óráját miért nem ajánlotta fel? Úgyis perre akar menni mert kiszúrták: kuruc.info/r/6/111175/
QQCSI
A licit jelenleg 700.000,-Ft, remélem, azt tudja ez a törvénytisztelő, végtelenül empatikus Rogán házaspár, hogy a NAV benyújtja ám a számlát, ezért jó lenne, ha a nettó (adózott) jövedelemmel kalkulálnának a nagy jótékonykodásuk során!
Kutyafüle
@Dr plágium: Te mit saccolsz, mennyi lesz a leütés?Fogadjunk valamennyiben:))
Dr plágium
@Kutyafüle: Talán 800 ezerig elmennek, de abban sem lennék biztos, hiszen egy használt motyó. Persze meglehet, hogy valami fanatikus fidesz hívő még többet is ad érte :))
Kutyafüle
@Dr plágium: Én ötezerre saccoltam, de legyen úgy, ha 2500 alatt marad, akkor Te nyertél, ha 2500 fölé megy, akkor én nyertem.:))
Így megfelel?:))
Dr plágium
@Kutyafüle: ??? Nem értem az összeget.
Kutyafüle
@Dr plágium: Jelenleg az ára 700 ezernél tart. Te azt mondod, hogy 800 ezer lesz a végösszeg.

Én azt mondom, hogy a végösszeg 5 ezer lesz. De mivel a kettőnk között nagy eltérés van, maradjunk a 2500-nál. ha ez alatt van, akkor Te nyertél, ha fölötte, akkor én nyertem
Yeromos
Oszt pelenka jár a vuitton lajos pelus tortó ridikülhöz?
Dr plágium
@QQCSI: @Kutyafüle: Még az is meglehet, hogy el se viszik, csak szívatják :))
Kutyafüle
@QQCSI: Megvárjuk a licit végét, akkor megtudjuk, hogy mennyiért kelt el. Akkor megértitek.
Látom, nagyon rosszul magyarázok,:(((((
DR Eric CARTMEN
Csak magamat ismétlem:Rogán ( kósa- lázár+a pávatáncos) a tipikus példa arra, hogy ráadhatnak bármilyen drága öltönyt, órát, stb, a tapló az tapló marad. (direkt nem parasztot írtam, nem akartam őket megbántani)
Kutyafüle
@Dr plágium: 16.18@QQCSI: 16.48 Basszus klarinét!!! Észrevettem, hogy mi a hiba-

Én rosszul adtam meg egy összeget. Nem ötezer, hanem ötmillió, ezek után lett belőle 2,5 millió.
Ha tehát 2,5 alatt megy el, akkor PLÁGIUM nyert, ha e fölött, akkor én nyertem. Na, így már érthető?
nyanya001
Mert a Rogán szüleit is körbekergették az asztalnál ha a kis Tóni sz...s pelenkáját nem 420 ezres Louis Vuitton táskába tartották !
Dr plágium
@Kutyafüle: És mit kapok, ha nyerek? Egy romantikus estét?
Kutyafüle
@Dr plágium: Jó, megegyeztünk, egy romantikus estét, majd andalgunk itt a propin kézenfogva, oké? Majd nézzük a holdvilágot, stb, stb.
Dr plágium
@Kutyafüle: Reménykedtem, hogy vacsora meghívást kapok, egy jó körömpörköltre tejfölös uborka salátával :)))) , de ha nem hát nem...sétáljunk.
Kutyafüle
@Dr plágium: Zsarolsz? egye fene, megfőzöm, de nehogy elaludj a fotelban utána, mert akkor dühbe gurulok.:))
Dr plágium
@Kutyafüle: Pedig, egy laktató vacsora után már nincs kedvem andalogni, csak aludni...és nem a fotelban :))
Kutyafüle
@Dr plágium: Én viszont nem vacsorázom ilyen zsíros nehéz kaját, de majd nézem, hogyan eszel. Aztán nem alhatsz, mert max. játszunk egy KI nevet a végén? társast, de lehet rabló römi is. A lényeg, hogy ne unatkozzam, mert azt nem szeretem. Aztán én TV-t nézek, de ott néma csend, mert ki nem állhatom, ha valaki belebeszél.Ugyhogy nyugodtan hazamehetsz aludni. Hát ez igen érdekes romantika, nem gondolod?
Dr plágium
@Kutyafüle: Furcsa fogalmaink vannak a romantikáról, egy kis esti séta, vörös rózsa, halk zene...helyett zabálnánk és TV-t néznénk :))
Kutyafüle
@Dr plágium: Te nem bika jegyű vagy véletlenül?
Dr plágium
@Kutyafüle: Oroszlán lennék minden tekintetben :))

Jó éjt Neked, álmodj szépeket.
gugu45
Már bocsásson meg Márta asszony, de az én közgazdasági ismereteim szerint, egy árúnak van használati, és csereértékeis (Optimális esetben az lenne a normális, ha ez a kettő közel van egymáshoz. netán meg is egyezne). Én használati értéket írtam párszáz forintra. Vagy Ön szerint valóban több százezer forint a használati értéke egy olyan tárgynak amiben a diákok a tanszereiket, a túristák az elemózyiájukat A(rogán)s-ék pedig a szaros pelenkájukat tartják. Utóbbinak egy zacskó megfelel, amit aztán tartalmával rgyütt a szemetes kukába dobhat az ember.
Szép hét végét kívánok Önnek, és családjának. Üdv Ágoston
Nauta
rogan(úr)! Én is elárverezem a nagyapám I.világháborús katonai kapcáját és a befolyt összegből / valóban!!/ támogatok -mondjuk- egy hajléktalant, /egy pár meleg lábbelire csak fogja futni belőle/ akit a főnököddel közösen elüldöztél a budai erdőkbe!
Nauta
@Yeromos: Jól is mutatna a pelusos karszatyor az asszony csicsás retikülje mellett, ahogy bandukolnak a belvárosi szemétdombjukon.
Dr plágium
@Kutyafüle: @Kutyafüle: Már 900 ezernél tartanak :)
Dr plágium
@Kutyafüle: Figyelem, sajnos a vacsorát mindenképpen le kell mondanom, mert az asszony beígért egy bal horgot :)))) Úgyhogy marad a séta a propin :((
Kutyafüle
@Dr plágium: Tűzről pattant kis asszonykád lehet, nagyon szimpi:)) Sétálunk a propin. Oké
X-ray
teszkós szatyor már nem is jó neki?
Mobil123
@Nauta: Szagold meg, és véleményezd.
hattorihanna
Lerövidítették az aukció idejét,kár,olyan jó volt olvasgatni a hozzászólásokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.