A mogyoró, a dió és a mandula is képes pótolni a lisztet sok sütiben. Van, aki szerint úgy jó, ahogy van, van, aki szerint kicsit pirítsuk meg, mielőtt megőröljük. Vigyázat: ahhoz, hogy tényleg betöltse a liszt szerepét, nem darálni kell, hanem porrá őrölni, de vannak erre alkalmas elektromos készülékek. A liszttel ellentétben nagyon romlandó, mélyhűtőben viszont sokáig eláll.

Forrás: evamagazin.hu
Feltöltő: evamagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok