A swinger történeti áttekintésével, miszerint ez páros játéknak indult, azt hiszen többünk egyet is ért. Azt is el tudom fogadni, hogy először a férfiak kerültek bele ebbe a világban pluszként. Ennek okának én azt látom, illetve a lehetőséget hogy ez megvalósuljon hogy sok férfi könnyedén kikacsint egy kapcsolatból, vagy épp lelkiismeret-furdalás nélkül lépnek be egy valós kapcsolatba egy kis szexért. Ezzel nem arra utalnék hogy a lelkiismeretük más, bár lehet. De azt is el kellene fogadnunk hogy azokra a nőkre, akik felvállalják magukat a swinger idején a társadalom akkor – és még ma is – nem feltétlen nézett jó szemmel. Él az a fogalom ha a pasi ilyen az vagány, ha nő akkor leku..vázzák!

Forrás: swingercafe.hu
Feltöltő: SwingerCafe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
Egy ismerősöm ott jött össze a férjével , de nekik bevált , lemeózták egymást :))
SwingerCafe
Mi is ismerünk ilyen párokat, sőt van akinél már megvan a baba :-)
darwin
Hát hol ismerkedjen az ember fia,ha nem a swingerben ? És van olyan is aki elmeséli? Jó téma lesz a gyerekeknek,ahogy nőnek.Ha fénykép is van,még jobb :Nézd csak,ez is lehetett volna az apád,meg ez is,hát ez a szakállas hogy tetszik?
Normálatlanok.
SwingerCafe
Ime, ismét egy szakértő :-)
Én tök normálisnak érzem magam, azok is azok akiket megismertem /na jó van néhány "fekete bárány, de hol nincs /
Levendula
@SwingerCafe: Az a véleményünk, hogy te emiatt a cikk miatt regisztráltál, hogy elmondhasd, "milyen jó a szvinger-élet". Ha neked jó, akkor örülök!
Nekem más a véleményem.
SwingerCafe
Nem szabad elmondanom ? Azt hittem itt is el lehet mondani a véleményem, a tied is tiszteletben tartom. Hidd el sokakat érdekel a téma, meglepődnél mennyire sok embert.

Ja és nem a cikk miatt regisztráltam kb 2 évvel ezelőtt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.