Budapest - Itt valaki szivárogtatott! Miközben a nyilvánosság elől továbbra is elzárják a trafikpályázatra beküldött anyagokat, azok értékelését, a jelek szerint a helyi politikai körök már jóval az eredményhirdetés előtt tudták, kik és milyen ajánlattal jelentkeztek a dohánybolt-üzemeltetés jogára.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ezen a szálon szépen el lehet indulni az ügyészségnek. Ki juttatta el az anyagot a szekszárdi polgármesternek? Vajon a polgi válasza mi lesz? Ürgebőrbe bújt búvárruhás titkos ügynökök rakták éjjel az ágya alá? Már csak meg kell nézni hol lehet a legtöbb ürgebőrös ügynököt megtalálni. Ezen a forró nyomon szépen végig lehet menni.
kukac50
Nem volt rendes pályáztatás,csak kiosztás!
Pályáztatásnál kihirdetik a győztest, vesztest az nyilvános.
Már a pályázat kiírás is.
ila51
én is jelentkeztem kettővel " ADOK " , " KAPOK " , nyertem
Nauta
Még a kérdés is provokatív! Mindenki tudja,hogy a fideSS elköveti az összes lehetséges ócsmányságot,a konc megszerzéséért!!Tehát lázárék lezsírozták,kifelé"zárt" csak a fideSS disznóólján belül viszont nyitott fornamyomtvány dömpinggel tették lehetővé a "csak a fidesz" vezéri elv érvényesülését!! Erre egyértelmű bizonyítékok vannak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.