Megdöbbentő hírt osztott meg a nyilvánossággal Angelina Jolie. Mindkét mellét leműttette.

Angelina Jolie kedden a nyilvánossággal is megosztotta, hogy kettős emlőeltávolításon esett át, hogy megelőzzék a mell- és petefészekrák kialakulásának kockázatát. A 37 éves amerikai színésznő és párja, Brad Pitt a The New York Times amerikai napilap keddi számában közölte, hogy azért volt szükség a műtétre, mert olyan hibás gént találtak nála (BRCA1 gén mutáns változata), amely növeli a rák kialakulásának lehetőségét. Az orvosok úgy becsülték, hogy 87 százalék az esélye a mellrák, és 50 százalék a petefészekrák kialakulására.

"Úgy döntöttem, hogy megelőzésként annyira minimalizálom ezt a kockázatot, amennyire csak lehet" - magyarázta Angelina Jolie. A beavatkozás folyamata februárban kezdődött és április végére fejeződött be - tette hozzá. Angelina Jolie édesanyja egy évtizeden át harcolt a rákkal, mielőtt 56 éves korában meghalt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Kétlem a hír hitelességét, de ha így van, akkor ez a nő vagy perverz, vagy horror nő.
Egy valódi betegség esetén is óriási trauma a kebelműtét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Kétlem a hír hitelességét, de ha így van, akkor ez a nő vagy perverz, vagy horror nő.
Egy valódi betegség esetén is óriási trauma a kebelműtét.
Dr plágium
Hiába, alacsony a kerítés :)) ez a sok állat meg állandóan kiugrál.
Alexa07
Én megértem. Átment az édesanyja egy évtizedes haláltusáján, ennek elkerülése szerintem többet ér mint két mell. Főleg ha ekkora kockázatot állapítottak meg. Bár hasonló kockázati tényezőnél, édesapja prosztata rákban való elhunyta után egy férfi talán megtartaná a farkát, heréit, bevállalva, hogy megtámadja a kór... ezt nem tudom.
ila51
@Alexa07: Én is megértem. Egy prosztatarák sem leányálom , hallottam már egy illetőnek a sirámairól :(
almalibre
Ezek az emberek már teljesen el vannak idegenedve saját testüktől. Csak munkaeszköznek tekintik, mint egy átlagember mondjuk a kocsiját, ha szebbé akarja tenni feldukkóztatja, ha gyorsabbá felturbóztatja, ha kényelmesebbé kicserélteti az üléseket… Angelina melle eddig is 50%-ban műanyag volt, most már100 %-ban lesz az, végül is nem sok a változás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.