Meg nem erősített információk szerint "kib*aszott" híradónak titulálta a köztévé hétfő éjszakai Híradóját Szebeni István, a Tv2-től átigazolt műsorvezető - írta a Hír24.

A Híradó Facebook-oldalán fejezte ki nemtetszését több néző amiatt, hogy hétfő éjjel Szebeni István műsorvezető élő adásban káromkodott. A káromkodás után egy rövid időre elsötétült a képernyő.

A Tv2-től átigazolt híradós "kib*szott"-nak titulálta a híradót, és fogalma sem volt róla, hogy milyen műsort sugároztak a hírek előtt - legalábbis ezt írják a nézők, akik szerint fel kellene őt függeszteni. Szebeni István korábban azt mondta magáról, hogy szókimondása mindig is hátráltatta a karrierjét.

Lencsó Rita szóvivő a comment.blognak azt nyilatkozta, hogy: „az MTVA álláspontja szerint elfogadhatatlan, hogy a közmédia Híradóiban, akár adásban, akár a stúdióban, akár a kollegák közötti kommunikációban ilyen stílusú párbeszéd előforduljon. Ezért Szebeni István műsorvezetőt azonnali hatállyal felfüggesztették és gyorsított eljárás keretében kivizsgálják az ügyet, majd annak eredményeként hozzák meg a végső döntést az illetékesek. Az azonban bizonyos, hogy Szebeni többet a közmédia képernyőjén nem szerepelhet. Az a kolléga, aki felelőse annak, hogy az elfogadhatatlan tíz másodperces anyag adásba került, szintén súlyos következményekre számíthat a vizsgálat után".

A baki felkerült az internetre is, itt nézhető meg.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mennyire igaza volt !
Ez meg a köztévé főintendánsa !
+ 18 éven felülieknek !!
www.youtube.com/watch?v=2fpvEuJTuVE
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
supernem
Fényes, szép új világ vár ránk Orbánisztánban, ha majd minden kihágást ilyen szigorúan büntetnek majd, főleg a k...ott sok közpénzt eltalicskázó gazemberekét.

De addig csak füstölögjünk.
tűzróka0919
@Mobil123: Hát az igazat megvallva , sokan még a közmunkára sem alkalmasok . Szerencsétlen barmok . Egyedül az ingyen élés megy nekik , no meg a lopás .
Mobil123
@tűzróka0919: De azért én vizuális vagyok kövér esetében:-))))
tűzróka0919
@Mobil123: köteles elvtársat birkaól ganézásra alkalmaznám . Ott a helye :))
Mobil123
@tűzróka0919: Velük kapcsolatban a közmunkába bármi belefér:-)))))
Halszem
"elfogadhatatlan tíz másodperces anyag adásba került"

Szerintem mikor a hazaáruló focista "adásba kerül" az mindig elfogadhatatlan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.