Meg nem erősített információk szerint "kib*aszott" híradónak titulálta a köztévé hétfő éjszakai Híradóját Szebeni István, a Tv2-től átigazolt műsorvezető - írta a Hír24.

A Híradó Facebook-oldalán fejezte ki nemtetszését több néző amiatt, hogy hétfő éjjel Szebeni István műsorvezető élő adásban káromkodott. A káromkodás után egy rövid időre elsötétült a képernyő.

A Tv2-től átigazolt híradós "kib*szott"-nak titulálta a híradót, és fogalma sem volt róla, hogy milyen műsort sugároztak a hírek előtt - legalábbis ezt írják a nézők, akik szerint fel kellene őt függeszteni. Szebeni István korábban azt mondta magáról, hogy szókimondása mindig is hátráltatta a karrierjét.

Lencsó Rita szóvivő a comment.blognak azt nyilatkozta, hogy: „az MTVA álláspontja szerint elfogadhatatlan, hogy a közmédia Híradóiban, akár adásban, akár a stúdióban, akár a kollegák közötti kommunikációban ilyen stílusú párbeszéd előforduljon. Ezért Szebeni István műsorvezetőt azonnali hatállyal felfüggesztették és gyorsított eljárás keretében kivizsgálják az ügyet, majd annak eredményeként hozzák meg a végső döntést az illetékesek. Az azonban bizonyos, hogy Szebeni többet a közmédia képernyőjén nem szerepelhet. Az a kolléga, aki felelőse annak, hogy az elfogadhatatlan tíz másodperces anyag adásba került, szintén súlyos következményekre számíthat a vizsgálat után".

A baki felkerült az internetre is, itt nézhető meg.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mennyire igaza volt !
Ez meg a köztévé főintendánsa !
+ 18 éven felülieknek !!
www.youtube.com/watch?v=2fpvEuJTuVE
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
kimondta az igazságot. Ez tarthatatlan.
leszúrt rittberger
Érdekes, a kiretusáló, hírhamisító szarjankókat nem függesztették fel...
IAR892Q407
"A Híradó Facebook-oldalán fejezte ki nemtetszését több néző amiatt, hogy hétfő éjjel Szebeni István műsorvezető élő adásban káromkodott. "

Ki a t***k*m nézi egyáltalán a "köztévé" hiradóját? Főleg éjszaka?
WJudit
Pár éve azt nyilatkozta egy interjúban, hogy nem szokott vadul káromkodni. Még jó... mi lenne, ha a szokása lenne? :) Egyébként szerintem ez bárkivel előfordulhat, biztos fáradt volt már vagy rossz napja volt. Szerintem egy nyilvános bocsánatkéréssel el lehetett volna intézni...
nyanya001
Mennyire igaza volt !
Ez meg a köztévé főintendánsa !
+ 18 éven felülieknek !!
www.youtube.com/watch?v=2fpvEuJTuVE
szöszmösz
Van egy gyűjtemény, -10-15 éve adhatták ki -sajtó bakikat tartalmaz. Olvasható benne Horthyné seggbelővése, amiért másnap a szerkesztőség elnézést kért a kúrva hibáért, meg az osztrák éjszakai adást befejező rádiós, aki kellemes magömlést kívánt. Ki is rúgták, de a hallgatók követelték visszahelyezését, mondván milyen kedves volt. Hozzáállás kérdése.Természetesen nem helyeslem de nem jár érte akasztás.
wadnarancs
Bezzeg a kurva ország az mehetett orba szájba.
kiskutyauto
www.facebook.com/groups/456069511153213/
Álljunk ki Szebeni Istvánért csoport LÁJKOLD ha mellette vagy!
lacika1ö
Az ország stabil lenne ha a kormány minden tagja, + igazgatók .( Csányí-val az élen ) és ügyvédek.fizetését 49-ezerre le vennék . De inkább zárolják !!!
bakegya
@wadnarancs: K.anyukája mindenkinek biztos,de kib-szott...atyuskája már sose lehet biztosan tudni ki-csoda-mi -csoda!
Most hol a csudába fog megélhetési bűnözni ez a szegény gyerek!!!
tűzróka0919
Na ezen az alapon hány képviselőt lehetne kitiltani az országházból ? Ott sokkal mocskosabb szavakkal illetik egymást az "urak" . Sőt , ha trágár beszédre akarjuk tanítani a gyermekünket Kövér beszédei nagyon is megfelelnek erre . Most mit akadnak fenn a Szebeni "kibaszott" híradón ? !
Mobil123
@tűzróka0919: Basszus a 3/4-e mehetne a közmunkára:-)) Most képzeld el kövért gereblyével, zöld v. naracs színű mellénykében :-)))))
supernem
Fényes, szép új világ vár ránk Orbánisztánban, ha majd minden kihágást ilyen szigorúan büntetnek majd, főleg a k...ott sok közpénzt eltalicskázó gazemberekét.

De addig csak füstölögjünk.
tűzróka0919
@Mobil123: Hát az igazat megvallva , sokan még a közmunkára sem alkalmasok . Szerencsétlen barmok . Egyedül az ingyen élés megy nekik , no meg a lopás .
Mobil123
@tűzróka0919: De azért én vizuális vagyok kövér esetében:-))))
tűzróka0919
@Mobil123: köteles elvtársat birkaól ganézásra alkalmaznám . Ott a helye :))
Mobil123
@tűzróka0919: Velük kapcsolatban a közmunkába bármi belefér:-)))))
Halszem
"elfogadhatatlan tíz másodperces anyag adásba került"

Szerintem mikor a hazaáruló focista "adásba kerül" az mindig elfogadhatatlan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.