Az Index több forrásból megerősített információja szerint a hétfő éjszakai m1 Híradó, amiben Szebeni István műsorvezető káromkodott, felvételről került adásba.

A lap szerint az adáslebonyolítóban követték el a hibát, mégis a műsorvezetőt tiltották le a képernyőről. Egyik forásuk azt mondta, hogy "az éjszakai Híradók nagyon ritkán készülnek élőben, nagyrészt csak akkor, ha Az Este későn kerül műsorba. Az éjszakai hírműsort általában már este 10 körül felveszik, így történt ez hétfőn is.

A felvételt két kazettára rögzítik. Az egyik az adásrögzítő kazetta, ami mindent rögzít, ami a stúdióban zajlik, a másikra pedig az a verzió kerül, amit kiadnak a képernyőre. Hétfő éjszaka azonban valószínűleg nem a kész verzió képét adták ki adásba, hanem az adásrögzítő kazettáét, tehát az adáslebonyolítóban követték el a hibát, és nem az történt, amit mindenki gondolt, hogy Szebeni mikrofonját hagyták bekapcsolva az élő adásban".

Másik forrásuk azt mondta, "szerencsétlennel akarják elvitetni a balhét, pedig ebben a szakmában nincs olyan szent ember, aki ne káromkodna, ha elront valamit". Egy másik tévés szerint viszont "Szebeni is sáros, ugyanis mindegy, hogy egy adás élőben vagy felvételről megy-e, írott és iratlan törvények szerint akkor sem káromkodunk a stúdióban, ha felrobban előttünk egy monitor".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.