A 38 hetes kismama olyan részeg volt, hogy az italbolt előtt összeesett. A baba véralkohol szintje olyan magas, hogy egy felnőtt számára is életveszélyes lenne. A babát császármetszéssel hozták világra, de 4,5 ezrelékes véralkohol szintet mértek nála. Az életéért jelenleg is küzdenek...

Forrás: szuloklapja.hu
Feltöltő: SZL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Én csak a kisbabának szurkolok! Az anyját vigye el az ördög!
miazavalami
Én csak a kisbabának szurkolok! Az anyját vigye el az ördög!
Mobil123
Na az ilyen nőnek kéne seprűnyelet feldugni, de jó mélyen, hogy a torkán jöjjön ki a vége.
csegala
@miazavalami: Pont ezt akartam írni én is, hogy az anya életéért annyira nem kéne küzdeni. És a cikkben még édesanyaként emlegetik ezt az alkoholista tetvet.
miazavalami
@csegala: Ha túléli a mocsok és a baba meghal az gyermekgyíkosság, előre megfontolt szándékkal!
csegala
@miazavalami: Múltkor mutattak a tévében egy 10 éves forma gyereket, aki (nem tudom a pontos megnevezését) magzati alkoholizmus szindrómával született. Szívfájdító volt látni a deformált fejét és az értelmet nélkülöző tekintetét. Az ilyen tojógépet, aki a piálás miatt ilyen szerencsétlen gyereket szül, börtönbe zárnám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.